به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: فناوری "بایوجِمی" دستاورد شرکت نانو واحد صنعت پرشیا از شرکتهای دانش بنیان مستقر در این مجموعه در قالب طرح زیست پالایی در کشور کره جنوبی پیاده سازی شد.
جعفر قیصری، کاهش عمق لجن در تالابها و دریاچهها را از کاربرهای مهم این فناوری دانست و افزود: فناوری بایوجمی، روشی مدیریتی در حذف آلودگی در آب و خاک است که با بکارگیری فناوریهای زیستی و باز سازی چرخههای طبیعی به پالایش و تصفیه آلودگیها کمک میکند.
وی گفت: با انعقاد تفاهم نامه انتقال این دانش فنی با پارک علم و فناوری "چونگ نام" کره جنوبی مقرر شد این فناوری در کشورهای شرق آسیایی بکار گرفته شود و ارزآوری برای کشور به ارمغان آورد.
جعفر قیصری افزود: پیاده سازی این فناوری به عنوان طرح زیست پالایی برای کاهش عمق لجن در تالاب انزلی تعریف شده بود که در زمان حاضر در کشورمان متوقف است درحالیکه در کره جنوبی پیاده سازی شد.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان نانو واحد صنعت پرشیا مجری این طرح زیست محیطی هم گفت: بر اساس تفاهم نامهای که سال ۲۰۱۵ بین شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و پارک علم و فناوری چونگ نام کره جنوبی منعقد شد، آزمایشهای لازم برای پیاده سازی فناوری بایوجمی در کره محقق و منجر به عقد تفاهم نامه دوم شد.
فرشید سهیلی نجف آبادی افزود: بر اساس این تفاهم نامه ۱۰ ساله، فناوری بایو جمی بطور اختصاصی در شرق آسیا از جمله کره جنوبی، چین و ویتنام اجرایی میشود و این فناوری در مرحله نخست در یکی از دریاچههای کره جنوبی، پیاده سازی شد.
وی گفت: با پیاه سازی فناوری بایو جمی در کروه جنوبی، طرحهای آزمایشی تصفیه خانه شیرابه زبالههای شهری و تالابهای آلوده زیر نظر سازمان محیط زیست کره جنوبی در دست اجراست.
فرشید سهیلی افزود: فناوری بایو جمی نخستین بار سال ۸۹ در شرکت دانش بنیان نانو صنعت پرشیا در شهرک علمی وتحقیقاتی اصفهان بعنوان روشی پیشرفته برای تصفیه فاضلاب ثبت اختراع شد و برای حل مشکلات و بحرانهای زیست محیطی در آب و خاک کاربرد بسیاری دارد.