این وبگاه آمریکایی همچنین گزارش کرد ایالت کالیفرنیا که در هفتههای اخیر از نظر تعداد مبتلایان به کرونا بعد از رده دوم قرار گرفته بود، بار دیگر با سه میلیون و ۴۵۸ هزار و ۶۹۸ مورد ابتلا و ۴۴ هزار و ۹۹۷ مورد فوتی به کانون بیماری کرونا در آمریکا تبدیل شده است و ایالت تگزاس هماکنون با دو میلیون و ۵۲۳ هزار و ۹۷۱ مورد ابتلا و ۴۰ هزار و ۴۴ مورد فوتی به رده دوم انتقال یافته است. ایالت نیویورک نیز که زمانی کانون کووید-۱۹ در آمریکا بود، هماکنون با یک میلیون و ۵۳۴ هزار و ۲۹ مورد ابتلا در رده چهارم ایالات آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا ویروس قرار دارد. نیویورک نیز با ۴۵ هزار و ۳۰۱ مورد فوتی، همچنان بیشترین تعداد قربانیان کرونا در آمریکا را به خود اختصاص داده است.
در اولین جلسه ستاد مقابله با کرونا دولت «جو بایدن» رئیسجمهور ایالات متحده آمریکا، برآورد شد که ظرف چهار هفته آینده دستکم ۹۰ هزار آمریکایی بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست میدهند.
روز دوشنبه هفته جاری، بایدن در مصاحبه با «نیوزویک» تأکید کرد که وضع مدیریت شیوع ویروس کرونا در دوره ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» وخیمتر از چیزی بود که گمان میرفت.
از طرف دیگر، «آنتونی فائوچی» مدیر موسسه ملی بیماریهای عفونی و آلرژی نیز اخیراً گفته است که گونه جدید ویروس کرونا که از آن با نام کرونای انگلیس یاد میشود تا اواسط بهار به عنوان گونه غالب در آمریکا تبدیل خواهد شد.
نتایج یک تحقیق جدید که روز یکشنبه منتشر شد، نشان داده شمار مبتلایان نوع انگلیسی ویروس کرونا هر ۱۰ روز یکبار در آمریکا دو برابر میشود که خطر افزایش تعداد قربانیان در این کشور کرونازده را به دنبال دارد.
حتی با وجود ارائه واکسن کرونا برای آمریکاییها، افزایش میزان مبتلایان به کرونا موجب پر شدن بیمارستانها و کلینیکها در برخی از نقاط این کشور شده است.
دو شرکت آمریکایی «فایزر» و «مُدرنا» تأییدیه واکسنهای ضد کرونایی خود را دریافت و میلیونها دوز از آنها را در سراسر ایالات متحده و کشورهای دیگر از جمله انگلیس توزیع کردهاند.
با اینحال، بر اساس گزارشهایی که در سامانه فدرال «گزارش عوارض جانبی واکسن» در آمریکا ثبت شده، حدود ۶۰ نفر در این کشور بعد از دریافت یکی از واکسنهای «فایزر» یا «مدرنا» جان باختهاند و صدها نفر دچار عوارض بعضاً تهدیدکننده حیات شدهاند.
طبق آخرین آمار دانشگاه جانز هاپکینز، دستکم ۱۰۶ میلیون و ۸۸۴ هزار و ۴۹۸ نفر از مردم سراسر جهان به کروناویروس آلوده شدهاند و از آن میان دو میلیون و ۳۴۰ هزار و ۸۷ نفر نیز جان خود را از دست دادهاند و دستکم ۵۹ میلیون و ۷۱۰ هزار و ۲۴ نفر بهبود یافتهاند.
آمریکا همچنان بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس در جهان را دارد و پس از آن هند با ۱۰ میلیون و ۸۵۸ هزار و ۹۴۶ مورد ابتلا و ۱۵۵ هزار و ۲۸۰ مورد فوتی و برزیل با ۹ میلیون و ۶۰۲ هزار و ۳۴ مورد ابتلا و ۲۳۳ هزار و ۵۸۸ مورد فوتی در ردههای دوم و سوم کشورهای جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ قرار دارند.