پرداخت ۳۳میلیارد تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی در نور
۳۳میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی امسال برای خرید ۸۲دستگاه ماشین آلات کشاورزی در نور پرداخت شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران؛ مدیر جهاد کشاورزی نور گفت: برای افزایش ضریب مکانیزاسیون کشاورزی، ۳۳میلیارد و ۱۷۰میلیون ریال تسهیلات برای خرید ۸۲دستگاه ماشین آلات کشاورزی پرداخت شد.
حبیب الله رنجبر افزود: این دستگاه ها شامل ۶۰دستگاه تیلر، ۱۰دستگاه ماشین نشاکار، ۱۱دستگاه تراکتور و یک دستگاه کمباین بود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور با اشاره به کشت برنج در ۸هزار و ۹۳۳هکتار، سویا در ۱۸۵هکتار، شبدر در ۶۰۰هکتار، گندم در ۲۳۰هکتار و جو در ۵۰هکتار از مزارع این شهرستان گفت: ۲هزار و ۸۰۰هکتار از باغات این شهرستان، ۱۱۶هزار و ۶۰۰تُن محصول تولید شد.
رنجبر با اشاره به توزیع ۲۰تُن بذر محصولات زراعی برنج، گندم و سویا گفت: یکی از شاخصهای عملکردی در سال۹۹، توصیه به کشت مکانیزه و افزایش سطح کشت مکانیزه از ۳۵۰هکتار به ۵۰۰هکتار، ترویج محصولات سالم و ارگانیک، ترویج کشت ارقام جدید برنج و دانههای روغنی، کشت ارقام RTS برای اولین بار در این شهرستان بود.
او بررسی ۶فقره مجوز گلخانه کوچک مقیاس، بررسی، تشکیل و معرفی متقاضیان اراضی ملی برای اجرای ۲طرح تولیدی گلهای زینتی و دارویی و ترویج و توزیع ارقام سازگار فندق و سیاه ریشه در ۶هکتار در بخش بلده و میان بند را از دیگر اقدامات این مدیریت برشمرد.
مدیر جهاد کشاورزی نور درخصوص عملکرد بخش فنی و زیربنایی بیان کرد: ۱۲پروژه بهسازی کانالهای آبیاری با ۸۸میلیارد و ۲۹۰ میلیون ریال اعتبار، مرمت و بازسازی ۷قطعه آب بندان با هزینه ۱۷میلیارد ریال و ۸پروژه تامین، مرمت و بهسازی کانال انتقال آب با اعتبار ۴میلیارد و ۱۳۰میلیون ریال در سال۹۹ در این شهرستان اجرا شد.
رنجبر ادامه داد: به منظور حمایت از تولیدکنندگان و کاهش هزینههای تولید، ۴هزار و ۲۰۰تُن نهاده دام و طیور یارانهای شامل ۲هزار و ۴۳۰تُن سبوس، ۹۱۵تُن جو، ۷۰۰تُن کنستانتره، ۱۱۵تُن ذرت و ۴۰تُن سویا در این شهرستان توزیع شد.
وی در زمینه تسهیلات بانکی اظهار کرد: به منظور تامین هزینههای سرمایهای و سرمایه در گردش به مبلغ ۵۱میلیارد ریال تسهیلات شامل ۲۹میلیارد و ۵۰۰میلیون ریال تسهیلات سامانه سیتا، ۱۰میلیارد و ۵۰۰میلیون ریال تسهیلات سامانه بهین یاب و پرداخت ۱۱میلیارد ریال برای خسارت دیدگان کرونا توسط بهرهبرداران دام و طیور جذب شد.
بگفته رنجبر، ۴۵۰میلیون ریال تسهیلات مشاغل خانگی، ۱۱۰میلیارد ریال تسهیلات بهین یاب به ۱۲طرح در بخش کشاورزی این شهرستان پرداخت شد.
این مسئول گفت: برای حفظ بستر تولید محصولات کشاورزی و جلوگیری از تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی با تلاش همکاران در مدیریت و مراکز پنج گانه و سامانه ۱۳۱، ۲۹۳ فقره تبصره ۲ ماده ۱۰ و ۱۷ مورد ماده ۳ به محله اجرا در آمد.
مدیر جهاد کشاورزی مازندران در پایان گفت: ما به دنبال کشاورزی پایدار، تولید مستمر و تعادل بین حوزه گردشگری، کشاورزی و صنعت و خدمات هستیم تا در آینده آغازگر جذب گردشگر در حوزه کشاورزی و آگروتوریسم باشیم.