راهاندازی ۵ کارگاه اقتصاد مقاومتی در روستاهای ملایر
پنج کارگاه اقتصاد مقاومتی در روستاهای شهرستان ملایر، با استفاده از منابع صندوقهای قرضالحسنه راه اندازی شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز همدان، مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه ملایر با بیان اینکه توسعه کارگاههای اقتصاد مقاومتی جزء اولویتهای بسیج سازندگی در سال جاری بوده است، گفت: این کارگاهها با هدف ایجاد مشاغل خانگی برای بانوان راهاندازی میشود.
![راهاندازی ۵ کارگاه اقتصاد مقاومتی در روستاهای ملایر راهاندازی ۵ کارگاه اقتصاد مقاومتی در روستاهای ملایر](/files/fa/news/1399/11/20/6012917_717.jpg)
علی سیاوشی با اشاره به اینکه این کارگاهها با استفاده از منابع صندوقهای قرضالحسنه مردمیار، به ویژه صندوقهای مساجد راه اندازی میشود، افزود: محور کار بسیج سازندگی در روستا های شهرستان ملایر ایجاد ظرفیتی برای مردم روستا و خانوادههای علاقهمند به مشاغل خانگی است.
او از راهاندازی پنج کارگاه اقتصاد مقاومتی در زمینه سبدبافی، خیاطی و قلمزنی به همت کارآفرینان بسیجی در روستاهای شهرستان در دهه فجر خبر داد .
مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه ملایر با بیان اینکه در این زمینه یک دوره آموزشی ۱۰ روزه کسب مهارت برای این بانوان برگزار میشود و بانوان بعد از آموزش در منازل خود مشغول به کار میشوند، گفت: علاوه بر توسعه کارگاههای اقتصاد مقاومتی، محرومیتزدایی همچون ساخت و مرمت منازل برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی توسط گروههای جهادی در دهه فجر در حال انجام است و در این زمینه ۱۳۰ میلیون تومان اعتبار اخذ کردیم.
سیاوشی یادآور شد: تا کنون ۲۵ میلیون تومان در عرصه ایجاد کارگاههای اقتصاد مقاومتی مبل و منبت و در عرصه سازندگی ۲۰ میلیون تومان در بستر صندوقهای مردمیار برای راهاندازی این کارگاهها پرداخت شده است.
وی گفت: تهیه لوازمالتحریر و پوشاک، جمعآوری کمکهای مومنانه و انجام فعالیت در راستای مقابله با ویروس کرونا از اقدمات گروههای جهلادی و بسیج سازندگی ملایر در سال جاری بوده است
وی ضدعفونی شهرها و روستاها به همت گروههای جهادی بسیج را از دیگر فعالیتها بیان کرد و افزود: با شیوع ویروس کرونا ۵۰ گروه جهادی ضدعفونی مناطق و معابر آلوده شهرستان ملایر را بر عهده داشتند.