روزنامه ایندیپندنت
گزارش تصویری از بیمارستان ویژه بیماران کرونایی در انگلیس
واقعیت اسفبار این است که حدود ۳۰ الی ۴۰ درصد از بیمارانی که در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها بستری میشوند، جان خود را از دست میدهند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، روزنامه ایندیپندنت در گزارشی تصویری به بررسی وضعیت یکی از بیمارستانهای انگلیس در خط مقدم مبارزه با کرونا پرداخت.
خبرنگار روزنامه در ابتدای این گزارش گفت در بیمارستانهای سراسر انگلیس پزشکان، پرستاران و کارکنان اداره بهداشت عمومی این کشور در خط مقدم مقابله با کرونا برای نجات جان شهروندان انگلیس در برابر این ویروس تلاش میکنند. ماه گذشته شمار بیماران مراجعه کننده به بیمارستانهای انگلیس به ۴۰ هزار نفر رسید. روزانه صدها بیمار کرونایی به بیمارستانهای انگلیس مراجعه میکنند و بیمارستانها با کمبود امکانات برای پاسخگویی به این بیماران مواجه هستند و کارکنان بیمارستان هم به ستوه آمده اند.
خبرنگار روزنامه ایندیپندنت افزود در حالی که تعداد قربانیان کرونا در انگلیس از ۱۰۰ هزار نفر فراتر رفته به ما اجازه داده شده است که وارد یکی از بخشهای مراقبت ویژه بیمارستان "نورث ویک پارک" بشویم که در آن بیماران بشدت بدحال کرونایی نگهداری میشوند. این بیمارستان در سال ۲۰۲۰ وضع فوق العاده اعلام کرد و از آن زمان مملو از بیماران کرونایی است. ارائه خدمات عمومی در این بیمارستان بطور کلی متوقف شده است.
"میشل پایپر " از کارکنان بخش خدمات بهداشتی در بیمارستان نورث ویک پارک گفت: وضع واقعا اسفبار است. هنوز مردم باور ندارند چه اتفاقی در حال وقوع است. زمانی که وارد فضای بیمارستان میشویم گویی وارد میدان جنگ شده ایم.
خبرنگار روزنامه ایندیپندنت در ادامه گفت در داخل بخش مراقبتهای ویژه که بدحالترین بیماران کرونایی مداوا میشوند تیمهای کاری، شبانه روز تلاش میکنند با ارائه خدمات مورد نیاز به آنها برای بهبود مجدد کمک کنند. بیماران کاملا زمینگیر شده اند و هوشیاری شان را از دست داده اند و برای ادامه زنده ماندن کاملا به پرستاران با تجربه نیازمند هستند. پرستاران و پزشکان بطور مداوم بدن بیماران را از یک وضعیت به وضعیت دیگر تغییر میدهند، زیرا این تغییرات به آنها کمک میکند ریههای آنها که به علت ویروس کرونا آسیب دیده است بتواند تا حدی نفس بکشد. این یک روند دشوار و خطرناک است و برای جابجایی بیماران از یک وضعیت به وضعیت دیگر به شش نفر نیرو نیاز است. اگر کوچکترین خطایی در این جابجایی جسم بیماران به وقوع بپیوندد میتواند به مرگ بیمار و افزایش شمار قربانیان کرونا در کشور منجر بشود.
خبرنگار شبکه ایندیپندنت افزود مشاهده تاثیرات ویروس کرونا بر روی بدن این افراد بسیار قابل توجه است، چون ویروس، بدن آنها را ویران کرده است و برای زندن ماندن بشدت به دستگاهها و تجربه پرستاران و پزشکان نیازمند هستند. پزشکان و پرستاران نوبتهای پشت سر هم، در شرایط بسیار دشوار در این جا کار میکنند. ما در یک مرکز مراقبتهای ویژه بیمارستان هستیم که حدود ۳۰ بیمار در آن بستری هستند و همگی به علت ابتلا به کرونا با مرگ دست و پنجه نرم میکنند. در میان این بیماران جوان و پیر، زن و مرد و سفیدپوست و سیاهپوست مشاهده میشود.
"تریش مخرجی" رئیس بخش پرستاری مراقبتهای ویژه بیمارستان نورث ویک پارک گفت: مراکز مراقبتهای ویژه اکنون مملو از بیمار هستند و ما بیماران بسیار زیادی داریم که در وضع بسیار بدی قرار دارند. هیچ تبعیضی برای ابتلای افراد به کرونا وجود ندارد به همین علت باید همه به پیامهای بهداشتی گوش فرا بدهند و همگان باید هوشیار باشند و ماسک بزنند و از خودشان مراقبت بکنند، زیرا ممکن است آنها فرد بعدی باشند که به این ویروس مبتلا میشود.
خبرنگار ایندیپندنت افزود مانند بسیاری از بیمارستانهای دیگر در انگلیس در بیمارستان نورث ویک پارک هم، هر پرستار به جای آن که مسئول مراقبت از یک بیمار باشد مسئول مراقبت از سه الی چهار بیمار است. همچنین پرستاران بخشهای دیگر هم به بخشهای مراقبتهای ویژه منتقل شده اند تا به همکاران شان در این بخشها کمک کنند. واقعیت اسفبار این است که حدود ۳۰ الی ۴۰ درصد از بیمارانی که در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها بستری میشوند جان شان را از دست میدهند.
کسانی که جان سالم به در میبرند مسیری بسیار طولانی و دشوار برای بهبودی پیش رو دارند. حدود ۱۲ ماه از زمانی که اولین بیمار کرونایی به بیمارستان نورث ویک مراجعه کرده است میگذرد، و برخی از کارکنان این بیمارستان شاهد مواردی بوده اند که هرگز قبل از آن ندیده اند. بسیاری از پزشکان و پرستاران بیمارستانها به علت موج بسیار بالای بیماران کرونایی به شدت خسته شده اند و در آینده به مراقبت نیاز خواهند داشت. شیوع کرونا باعث شده است که بیش از ۲۰۰ هزار بیمار غیرکرونایی بیش از یک سال برای مداوای بیماریهای شان چشم انتظار باشند. هزاران نفر از مبتلایان به کرونا هم در سالهای آینده به مراقبتهای ویژه نیاز خواهند داشت. بخش خدمات درمانی و پزشکی در انگلیس و نقاط دیگر در آینده هم همچنان با چالشهای بزرگی مواجه خواهند بود.