پخش زنده
امروز: -
بیشترین نرخ اعتیاد در میان جمعیت کارگری چهارمحال و بختیاری است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری؛ دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری گفت: به دنبال این موضوع هستیم که از ظرفیت تولید و اشتغال استان برای مبارزه با مواد مخدر استفاده کنیم، گفتنی است بیشترین نرخ اعتیاد در میان جمعیت کارگری استان است.
سید قدیر مرتضوی به طرح «یاریگران زندگی» برای مبارزه با مواد مخدر اشاره و بیان کرد: در این طرح تلاش میشود از ورود افراد به چرخه مصرف جلوگیری شود، فردی معتاد نشود و آنقدر سطح آگاهی و بینش بالا برود که مهارتهای خودکنترلی به خدمت افراد درآیند.
وی ارکان طرح یاریگران زندگی را کودکان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان عنوان و بیان کرد: تاکید این طرح در ابتدا بر توانمندسازی روانی و اجتماعی بوده و تلاش میکنیم مهارتهای اساسی زندگی از جمله مهارت ارتباط موثر، تابآوری اجتماعی و تفکر خلاق را برای افراد تقویت کنیم.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری در ادامه فشارهای روحی در سنین ابتدایی در پایه اول و دوم دبستان را عاملی برای گرایش به مواد مخدر عنوان و تصریح کرد: افراد ممکن است در برابر فشارها مقاومت نکرده و اسیر اضطراب، خلاء تصمیمگیری درست، خلاء ارتباط موثر و حل مسئله و در نتیجه گرایش به مواد مخدر شوند و متاسفانه با مصرف مواد مخدر در سنین پایین در استان نیز مواجه هستیم.
مرتضوی با بیان اینکه طرح یاریگران زندگی از سال گذشته و با تحت پوشش قرار دادن ۳۰ درصد از مدارس استان آغاز شد، اظهار کرد: ادامه این طرح در سال دوم، تحت پوشش قرار دادن ۶۰ درصد و در سال سوم ۱۰۰ درصد دانشآموزان است.
وی گفت: در سالجاری بهدلیل جریان کرونا تنها ۴۰ درصد مدارس استان تحت پوشش برنامههای این طرح قرار گرفتهاند که شامل ۷۹۰ مدرسه با تعداد ۱۱۸ هزار و ۳۰۱ دانشآموز در مقاطع اول و دوم متوسطه و دوران ابتدایی هستند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری مرحله دوم طرح یاریگران زندگی را جامعه ورزش استان عنوان کرد و ادامه داد: مرحله دیگر تمرکز بر محیط کار و تولیدو سپس تمرکز بر قشر بانوان است و امیدواریم که از بستر بانوان در محلات برای توسعه این طرح استفاده کنیم.
مرتضوی در پایان یادآور شد: از ابتدای سالجاری تاکنون ۵۲ واحد مسکونی و صنفی توزیعکننده مواد مخدر در استان پلمب شده است.