به گزارش خبرگزاری صداوسیما از باکو
افزایش شمار مبتلایان کرونا در جمهوری آذربایجان
با جان باختن سه نفر دیگر بر اثر ابتلا به کرونا، مجموع قربانیان کرونا در جمهوري آذربايجان به ۳۱۵۶ نفر افزایش یافت.
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از باکو؛
ستاد مبارزه با کرونا در جمهوری آذربایجان اعلام کرد، ۱۱۵ نفر دیگر در اين کشور به کرونا مبتلا شدند. با ابتلای این تعداد جدید به کووید ۱۹، شمار مبتلایان به این ویروس در جمهوری آذربایجان به ۲۳۱ هزار و ۲۲ نفر رسید.
همچنین، با جان باختن سه نفر دیگر بر اثر کرونا مجموع قربانیان کرونا هم در این کشور به ۳۱۵۶ نفر افزایش یافت. با پیوستن ۲۰۱ بیمار کرونایی دیگر به جمع بهبودیافته ها، تعداد بهبودیافتگان هم ۲۲۴ هزار و ۹۶۱ نفر شد.
در حال حاضر، دو هزار و ۹۰۵ بیمار کرونایی در بیمارستانهای جمهوری آذربایجان بستری هستند و تاکنون، دو میلیون و ۴۴۶ هزار و ۳۰۰ تست کرونا در جمهوری آذربایجان انجام شده است.
گفتنی است پيشتر، رئیس جمهوری آذربایجان، کشورهای غربی را به بی عدالتی در توزیع واکسن کرونا متهم کرد. الهام علی اف: گفت کانادا در حالی که ۳۸ میلیون نفر جمعیت دارد، برای ۱۵۴ میلیون نفر واکسن سفارش داده است.
علی اف در گفتگو با شبکه دولتی "آذ. تی. وی. " گفت: کانادا که در زمان جنگ از اشغالگران حمایت میکرد و حتی فروش دوربینهای پهپادهای "بایراکدار" به ترکیه را ممنوع کرد، اکنون چهار برابر جمعیت خود واکسن کرونا سفارش داده است. یعنی، برای ۱۲۰ میلیون نفر از مردم جهان واکسن نخواهد رسید و آنها واکسن نخواهند داشت.
وی ادعای دموکراسی غربی را بی اساس خواند و افزود: در این صورت، از کدام دموکراسی میتوان سخن گفت؟ از کدام عدالت و حقوق بشر؟»
الهام علی اف، با اشاره به سفارش ۴ میلیون دوز واکسن چینی برای جمهوری آذربایجان و شروع واکسیناسیون کرونا در این کشور، گفت: کشورهای توسعه یافته در حالی که ۱۴ درصد جمعیت دنیا را تشکیل میدهند، ۵۳ درصد واکسنهای کرونا را برای خود سفارش داده اند. یعنی باز هم نابرابری و بی عدالتی است.
وی افزود: ۹۸ درصد واکسن "مدرنا" که تولید آمریکاست، توسط کشورهای ثروتمند سفارش داده شده است. ۹۶ درصد واکسن فایزر تولید اروپا را کشورهای ثروتمند سفارش داده اند. پس شهروندان کشورهای فقیر چه کار باید کنند؟
رئیس جمهوری آذربایجان گفت: «جمهوری آذربایجان که بر جنبش عدم تعهد ریاست میکند، در این باره ساکت نمیماند و ساکت نخواهد ماند. از اعضای جنبش عدم تعهد نیز میخواهم که به ندای ما بپیوندند و باید این مساله را در سازمانهای بین المللی و سازمان ملل مطرح کنیم. باید از سازمان جهانی بهداشت و شرکتها و کشورهای ثروتمند بخواهیم که از این رویه دست بردارند. این بی عدالتی است.