به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی استان اصفهان در نشست خبری در تالار فرشچیان گفت: در این هشت ماهه مسوولیت خود در این نهاد این سند فرهنگی تدوین شده تا طبق آن برنامههای مختلف شهرستان حتی روستاها پیش برده شود.
حجت السلام رمضانعلی معتمدی، تعداد موسسات قرآنی فعال را در این استان، ۱۲۷ موسسه برشمرد و افزود: اصفهان مستمر از رتبههای برتر در حوزه علوم قرآنی است.
وی گفت: امسال در حمایت از مشاغل فرهنگی این استان، هزارو ۹۱۳ پرونده درخواست تسهیلات ثبت شده که تا کنون نیمی از تسهیلات پرداخت شه و علاوه براین برای شروع کسب و کارهای فرهنگی هزار میلیارد ریال تسهیلات تقاضا شده که از طریق بانک عامل اعطا میشود.
وی اعطای هنر کارت را هم راهکار مناسب برای حمایت از هنرمندان دانست و افزود: بنا به فرمرده رهبر کبیر انقلاب اسلامی که از فرهنگ به عنوان کارخانه آدم سازی یاد کردند با استفاده از فرهنگی غنی موجود در کشور میتوان استعدادها را شکوفا کرد تا اهداف انقلاب را جلو برد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان به پیشرفتهای کشور پس از انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: امروز به فرهنگ سازی در القای امید به جامعه احتیاج است تا هر روز شاهد پیشرفت انقلاب اسلامی باشیم.
حجت السلام رمضانعلی معتمدی باتاکید بر اینکه با معرفی فرهنگ مهدویت در رسانهها میتوان تعالی جامعه و ارزشهای جامعه را افزایش داد افزود: ۹ کارگروه تخصصی در امتداد فرهنگ عمومی تشکیل شده که در شهرستان این عدد به ۲۲۰ کارگروه تشکیل شده است.
وی تصویب قوانین را الزامی دانست که در اجرای مطلوب فرهنگ عمومی موثر باشد و گفت: تنها یک وششم دهم درصد از بودجه به فرهنگ تخصیص داده میشود که تنها ۶ درصد آن سهم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که بیشتر آن صرف حقوق و دستمزد کارمندان میشود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، نقش خبرنگاران را در پوشش رسانهای مشکلات مشاغل آسیب دیده و توجه مسوولان به رفع آن موثر دانست و افزود: در حالیکه خبرنگاران با تمام مشکلات شغلی تاکنون اعتراضی از آنها در هیچ کجای کشور ثبت نشده است.
حجت السلام رمضانعلی معتمدی، بودجه فرهنگی این استان را صفر اعلام کرد و گفت: سیاست گذاریهای انجام شده هیچ کدام به دلیل نبود بودجه قابلیت اجرایی ندارد.