حاجی میرزایی در مراسم اختتامیه جشنواره فرهنگی هنری دختران
نزدیک شدن زنان به جایگاه حقیقی خود پس از انقلاب
وزیر آموزش و پرورش گفت: در طول ۴۰ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی تحولات چشمگیری در نگرش نسبت به زنان پیدا کرد و زن را به جایگاه حقیقی خودش نزدیکتر کرده است.
به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگ و هنر گروه علمی فرهنگی و هنری خبرگزاری صدا و سیما، آقای محسن حاجی میرزایی در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره فرهنگی هنری دختران امروز گفت: زن در فرهنگ دینی و ادیان توحیدی جایگاه بسیار رفیعی دارد و در کنار پیامبران، زنان نقش آفرینهای عمدهای بودند.
وی افزود: خوشبختانه این جایگاه رفیع در انقلاب اسلامی ایران رفعت بیشتری پیدا کرد. آقای حاجی میرزایی اضافه کرد: در روزهای ابتدایی انقلاب که تظاهراتها شکل گرفت، خیلیها مخالف حضور زنان در خیابانها بودند و رهنمودهای امام خمینی (ره) بود که زنان را به صحنه آورد. وزیر آموزش و پرورش گفت: نگرش نسبت به زنان در طول ۴۰ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی تحولات چشمگیری پیداکرد و زن را به جایگاه حقیقی خودش نزدیکتر کرد. آقای محسن حاجی میرزایی در بخش دیگری از سخنان خود به شخصیت بزرگ حضرت امام خمینی (ره) اشاره و عنوان کرد: به عنوان یک فرهنگی، اذعان میکنم که او یک معلم بود و وجه معلمی ایشان یک وجه برجستهای است چراکه معلم تأثیر گذارترین شغل در شکل گیری شخصیت و هویت جامعه دارد. وی اضافه کرد: معلم است که در فرهنگ سازی، تمدن سازی و ساماندهی و تسهیل شدن جریان الهی نقش دارد چراکه کیفیت و کمیت یادگیری، کیفیت و کمیت جامعه را تعیین میکند. آقای حاجی میرزایی در ادامه با اشاره به اینکه آدمها و جوامع متفاوت هستند و در سطح فردی و اجتماعی یادگیری تمایزها را ایجاد میکند گفت: یکی از مهمترین عواملی که از حیث تأثیرگذاری و تأثیر پذیری، فعالیت و درماندگی، تعالی و پیشرفت و عقب ماندگی تمایزات را تعیین میکند جریان یادگیری است. وزیر آموزش و پرورش از معلمان به عنوان رهبران یادگیری جامعه یاد کرد و افزود: به این دلیل است که هرچه در کلام امام راحل جستجو کردم، در همه فرمایشات ایشان در دیدار با معلمان یکی از کلیدواژه برجسته فرمایشاتشان این بود که معلمی شغل انبیا است. آقای محسن حاجی میرزایی گفت: امام خمینی (ره) جمهوری اسلامی را پایه گذاری کرد و بنا نهاد، اما بیش و پیش از بنای جمهوری اسلامی یادگیری جامعه را متحول کرد و انسانها را دگرگون کرد. وی اضافه کرد: یکی از حقوق بزرگ امام بر جامعه و تک تک انسانهایی که در این جامعه زندگی میکنند و میکردند حتی در منطقه و سطح بین المللی، تحولی است که امام در عرصه یادگیری جامعه ایجاد کرد و جامعه ناتوان را به جمعیتی توانمند و تأثیر گذار تبدیل کرد. آقای حاجی میرزایی بیان کرد: یکی از مهمترین آموزههایی که امام دنبال میکرد، توجه دادن به قدرت و توانایی عظیم آدمها است؛ او به ما آموخت که آنان که بر انسانها سلطه یافته اند و انسانها را در مسیر میل حیوانی و پست خود اسیر کرده اند نا توانتر از آن هستند که در برابر انسان آگاه و هوشیار قد علم کنند.