پخش زنده
امروز: -
پیاده روی میتواند نقش مهمی در درمان بیماریها، افزایش توان جسمانی، چربی سوزی، حرکات اصلاحی و رفع آسیبهای بدنی برای افراد داشته باشد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد؛ کارشناسان معتقدند: پیاده روی منظم و اصولی میتواند به لحاظ سلامت جسمانی، روحی و روانی روی زندگی افراد تأثیرات مثبت زیادی برجای بگذارد.
بر اساس اعلام کارشناسان، پیاده روی در جلوگیری از بروز برخی از بیماریها مفید است، و انجام روازنه نیم ساعت پیاده روی میتواند به تقویت قلب و عروق، کاهش وزن، تنظیم فشار خون، کاهش اثرات جانبی داروهای شیمی درمانی، کنترل قند خون، درمان دیابت نوع دو، کاهش احتمال ابتلاء بانوان به سرطان سینه، بهبود عملکرد مغز و افزایش سطح یادگیری افراد کمک کند.
برخی از کارشناسان، بهترین زمان برای انجام پیاده روی در طول روز را صبح زود برای انجام پیاده روی انتخاب میدانند که هرچند میتواند زمان مناسبی برای انجام این ورزش باشد و شادی و نشاط طول روز را بدنبال بیاورد، اما رعایت نکردن برخی از نکات اصولی باعث میشود تا ورزشکاران نتیجه چندانی از انجام این ورزش در نوبت صبح نگیرند.
به گفته یک کارشناس فیزیولوژی ورزشی،متأسفانه اشتباه رایجی که بین بیشتر افرادی که صبح ها را برای انجام پیاده روی انتخاب میکنند وجود دارد، این است که پیاده روی را قبل از خوردن صبحانه انجام میدهند، درحالیکه باید نیم ساعت پس از خوردن صبحانه باشد.
از سوی دیگر فرد زمانی که از خواب بیدار میشود، مدت زمانی را نیاز دارد تا دم و بازدم بدنش به وضعیت مطلوبی برسد، با این حال بهتر است پیاده روی به نیم ساعت پس از خوردن صبحانه موکول شود و پس از بازگشت از پیاده روی هم یک تغذیه مختصر میل کنند.
برخی هم بنا به عادت در هنگام ظهر پیاده روی میکنند، اما باتوجه به نزدیکی این زمان به وعده ناهار توصیه میشود پیاده روی خود را به ساعت 16 تا 20 عصر موکول کنند.
کارشناس فیزیولوژی ورزشی در خصوص مزایای پیاده روی روی سطح شیب دار هم می گوید: این نوع از پیاده روی باعث خوش فرم و خوش استایل شدن اندام فرد شده و کالری سوزی بالایی هم دارد و فشار زیادی به عضلات وارد میشود و قدرت آنها را افزایش میدهد.
روح الله فریادی، با تأکید بر اینکه افراد باید برای پیاده روی از کفش مناسب استفاده کنند، گفت: پوشیدن کفشهای غیرورزشی و مجلسی برای پیاده روی به مرور آسیب دیدگی مچ پا، زانو و مهره های کمر را هم بدنبال دارد.