تعیین تکلیف هزار و ۳۰۰ نیروی آموزش و پرورش در استان کرمانشاه
در سال جاری هزار و ۳۰۰ نیروی آموزش پرورش شامل معلمهای حق التدریسی، مربی های پیش دبستانی و نیروهای نهضت سوادآموزی در استان کرمانشاه تعیین تکلیف شده اند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان
این مطلب گفت: طی ۴ سال گذشته برای ۳ هزار و ۹۲۹ نفر در آموزش و پرورش استان اشتغالزایی ایجاد شده است.
مجید یزدان پناه به اشغالزایی معلمان در مدارس غیر دولتی و آموزشگاههای استان نیز اشاره کرد و افزود: از سال ۹۶ تاکنون هزار و ۴۴۶ نفر در این مراکز مشغول فعالیت شده اند.
وی خاطرنشان کرد: هم چنین برای فرزندان شهید، جانبازان بالای ۷۰ درصد و آزادگان نیز سهمیهای در نظر گرفته شده است که به زودی ابلاغ خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان به پیگیری برای ثبت نام مسکن ملی فرهنگیان نیز اشاره کرد و گفت: ۶ هزار و ۹۹۷ نفر از فرهنگیان استان کرمانشاه در سامانه اقدام ملی مسکن ثبت نام کردند که از این تعداد ۱۶۲۳ نفر تایید نهایی شده اند و ۱۶۲۳ نفر نیز با تکمیل مدارک در انتظار تایید هستند و اول اسفند ماه نیز عملیات اجرایی این واحدها اغاز میشود.
یزدا ن پناه افزود: از سال گذشته تا کنون ۱۷ فضای درون مدرسهای با تغییر کاربری برای سالنهای ورزشی تجهیز شده و ۶ زمین چمن و دو استخر در سرپل ذهاب و ناحیه یک ساخته شده است، همچنین دو استخر دیگر در روانسر و دالاهو در دست ساخت است.
حضور بیش از ۹۲ درصد دانش آموزان کرمانشاهی در شبکه شاد
مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه ۹۲/۵۹ درصد دانش آموزان کرمانشاهی در شبکه شاد حضور دارند، گفت: برای دانش آموزانی که در شبکه شاد حضور ندارند نیز آموزشهای حضوری، آموزشهای تلویزیونی و خود آموزها در نظر گرفته شده است و تمام تلاش ما این است که در ایام کرونا هیچ دانش اموزی از تحصیل باز نماند.
یزدان پناه با اشاره به اینکه هیچ نوع آموزشی جای آموزش حضوری را نمیگیرد، افزود: آموزشهای حضوری برای دانش آموزان خصوصا پایههای اول در نظر گرفته شده که مورد اسقبال ۸۰ درصد دانش آموزان روستایی و ۳۰ درصد دانش اموزان شهری قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین ۱۸۸ هزار بسته خود آموز تهیه شده که توسط راهبران در اختیار دانش آموزان روستایی قرار میگیرد و دانش آموزان شهری نیز در صورت تمایل میتوانند از آن استفاده کنند.
یزدان پناه یادآور شد: با کمک خیران کمیته امداد و معلمان ۱۲۰۰ دانش آموز بی بضاعت صاحب تبلت شده اند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان به نیاز دانش آموزان استثنایی برای دسترسی به شبکه شاد اشاره کرد و گفت: در مرحله سوم به روز رسانی شبکه شاد نرم افراز گویا ساز اضافه شده است که دانش آموزان نابینا هم میتوانند از آموزشهای فضای مجازی بهرهمند شوند.