بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سپیدان
از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سپیدان بازدید شد

به گزارش
خبرگزاری صداوسیما،مرکز فارس،مسوول بهداشت محیط مرکز بهداشت شبکه بهداشت و درمان سپیدان گفت:در راستای حفظ و ارتقا سلامت شهروندان و پیشگیری و کنترل بیماری کووید۱۹ از ۱۱۲ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی سپیدان، بازدید شد .
احمد فیروزی افزود: در این بازدیدها بر استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری فیزیکی، گندزدایی سطوح و ابزار و تجهیزات و پرهیز از ارائه خدمات به افراد بدون ماسک تاکید و پوسترهای آموزشی نیز به این مراکز ارایه شد.
در این مدت آموزشهای لازم در خصوص رعایت نکات بهداشتی ویژه محل کسب به ۱۲۶ نفر از متصدیان و کارگران مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، ارائه شده است