پخش زنده
امروز: -
نخست وزیر استان کبک کانادا: ممنوعیت تردد دست کم تا دو هفته دیگر تمدید می شود.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از خبرگزاری فرانسه؛ نخست وزیر استان کبک کانادا سه شنبه اعلام کرد برخی کسب و کارهای غیرضروری و موزه ها در این ایالت از دوشنبه آینده فعالیت خود را از سر خواهند گرفت، اما ممنوعیت تردد دست کم تا دو هفته دیگر تمدید می شود.
فرانسوا لوگو نخست وزیر استان کبک کانادا در کنفرانسی مطبوعاتی گفت تلاش های هفته های اخیر برای مهار همه گیری نتیجه بخش بوده است و محدودیت های قرنطینه ای با توجه به شرایط مناطق و استان ها به طور تدریجی کاهش می یابد.
بسیاری از کسب و کارهای غیرضروری این استان که بیش از سایر استان های کانادا تحت تاثیر شیوع ویروس کرونا قرار گرفته است، از ۲۵ دسامبر و موزهها نیز از پاییز تعطیل بوده اند.
وی همچنین اعلام کرد کلاسهای درس در دانشگاهها و دیگر موسسات عالی به طور تدریجی کار خود را از سر خواهند گرفت.
در واقع بیشتر مناطق استان کبک مانند مونترال یا کبک که ۹۰ درصد از هشت و نیم میلیون جمعیت این استان در آنها زندگی میکنند، قرمز، یعنی با حداکثر سطح هشدار باقی خواهند ماند.
ممنوعیت تردد شبانه که از هنگام شیوع آنفلوانزای اسپانیایی در یک قرن پیش اقدامی بی سابقه در کانادا در سطح استانی محسوب میشود، همچنان از ساعت ۲۰ تا ۵ صبح روز بعد ادامه خواهد داشت.
نخست وزیر استان کبک گفت ممنوعیت تردد شبانه که از ۹ ژانویه در کبک به اجرا درآمده است، دست کم تا ۲۲ فوریه ادامه خواهد داشت. متخلفان بین یک هزار تا شش هزار دلار کانادا (۶۴۰ تا سه هزار و ۸۳۸ یورو) جریمه خواهند شد.
وی افزود دورکاری همچنان اجباری است و دورهمیهای غیرخانوادگی در فضای داخلی همچنان ممنوع خواهد بود. سینماها، کافهها و رستورانها که اوایل پاییز تعطیل شدند، تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهند بود.
در شش منطقه دیگر در شمال و شرق کبک که منطقه نارنجی (سطح هشدار متوسط) اعلام شده است، ممنوعیت تردد شبانه از ساعت ۲۱ و ۳۰ دقیقه اعمال میشود. رستورانها و سالنهای ورزشی در این مناطق میتوانند تحت شرایطی خاص بازگشایی شود.
براساس آخرین آمار رسمی از آغاز همه گیری در کانادا در ماه مارس، بیش از ۲۶۴ هزار مورد ابتلا به ویروس کرونا در کبک ثبت شده است که تقریبا یک سوم کل موارد ابتلا در این کشور است. همچنین در این استان ۹ هزار و ۹۰۰ مورد مرگ ناشی از کووید-۱۹ به ثبت رسیده که حدود نیمی از کل قربانیان این بیماری در کانادا است.