مهار شیوع ویروس کرونا
اعمال محدودیتهای کرونایی در مهدکودکهای فرانسه
دولت فرانسه به منظور مهار شیوع ویروس کرونا در این کشور تصمیم به قرنطینه مجدد نگرفت، اما محدودیتهای جدیدی را برای مهد کودکها وضع کرد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از فرانس ۲۴، فرانسه در مورد محدودیتها همچنان محتاطانه عمل میکند.
گر چه دولت به منظور مهار شیوع ویروس کرونا در فرانسه تصمیم به قرنطینه مجدد نگرفت، اما در حال حاضر از محدودیتهای جدیدی برای مهد کودکها خبر داده است.
دولت فرانسه اعلام کرد اگر نتیجه آزمایش کرونای کودکی در مهدکودک مثبت شود، کل کلاس تعطیل میشود.
مجری شبکه در ادامه افزود: دولت از محدودیت دیگری نیز خبر داد. دفتر نخست وزیری فرانسه روز دوشنبه اعلام کرد بنا به دستور ژان کستکس تله اسکیها در پیستهای اسکی فرانسه در ماه فوریه همچنان تعطیل خواهند بود.
نگرانی از وضع همه گیری کرونا در فرانسه
اولیویه وِران (Olivier Véran) وزیر بهداشت فرانسه در گفتگو با شبکه تلویزیونی ب. اف. ام در مورد افزایش موارد جدی مبتلا به کووید-۱۹ که در روزهای آینده در بیمارستانهای این کشور بستری میشوند، هشدار داد.
وی اعلام کرد: در دو هفته آینده، شمار موارد جدی مبتلا به کرونا که در بیمارستان بستری میشوند، افزایش خواهد یافت.
وی افزود: اوضاع را هر روز پیگیری میکنیم. مردم، خودشان در مهار این بیماری همه گیر نقش مهمی دارند. شمار مبتلایان در مدت یک هفته به شدت افزایش یافت. بر اساس شاخص R (شمار مبتلایان جدید به کرونا در مدت یک هفته)، در زمان اوج شیوع بیماری یعنی در بهار، میانگین آلودگی در مدت یک هفته ۳، ۴ بود و اکنون با توجه به استفاده از ماسک، انجام آزمایش کرونا، شست و شوی مرتب دستها و کاهش تجمعات، میزان آلودگی به این ویروس ۱، ۴ است؛ با این حال نگرانیهای بسیاری در این خصوص داریم؛ زیرا شاهد افزایش موارد بستری در بیمارستانها و در بخش مراقبتهای ویژه هستیم. در هفته گذشته به طور میانگین روزانه ۵۵ بیمار در بخش مراقبتهای ویژه بستری شدند؛ این بدان معناست که هر ماه در فرانسه بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ بیمار کرونایی در بیمارستانها بستری میشوند و به همین علت باید بسیار هوشیار باشیم.
وزیر بهداشت فرانسه در پایان تأکید کرد: اقدامات محدود کنندهای که اجرایی کرده ایم و نیز رعایت محدودیتهای مرتبط با کرونا از سوی مردم باید این امکان را فراهم کند تا ما شاهد کاهش شمار مبتلایان جدید باشیم. من هم امیدوارم چنین چیزی را شاهد باشم. اما باید بگویم که بستری بیماران و پذیرش آنها در بخش مراقبتهای ویژه به همه گیری این ویروس در دو هفته قبلتر مربوط میشود؛ بنابراین با توجه به آماری که در مورد بستری شدن بیماران کرونایی در بیمارستانها ارائه کردم، آشکار است که در ۱۵ روز آینده شاهد افزایش موارد جدی مبتلا به کووید-۱۹ باشیم که در بیمارستانها و به ویژه در بخش مراقبتهای ویژه بستری میشوند.
لزوم اجباری شدن استفاده از ماسک
پزشکان فرانسوی بر اجباری شدن ماسک زدن در همه مکانهای بسته، دور کاری و تشکیل کلاسهای مجازی تأکید کردند.
به نقل از شبکه خبری ب اف ام BFM فرانسه، پزشکان فرانسوی بر اجباری شدن ماسک زدن در همه مکانهای سربستهای که عده افراد در آنها زیاد است تأکید کردند.
شورای عالی بهداشت فرانسه نیز به نوبه خود درباره همه گیری دوباره کرونا فرانسه هشدار داد. این پیام هشدار پزشکان در روزنامه فرانسوی لیبراسیون بازتاب داشت.
پزشکان در این مقاله نوشتند «همه مکانهای سربسته اعم از دفاتر کاری، کلاسهای درس، آمفی تئاترها، خطری بالقوه برای ابتلا به کرونا دارند؛ بنابراین ضروری است تا بدون هیچ ابهامی دورکاری، تشکیل غیرحضوری کلاسها و تشکیل کلاسهای حضوری با حداقل تعداد دانش آموزان تشویق شود».
به اعتقاد این گروه از اساتید و پزشکان، در فضایی که افراد مبتلا به کرونا در آن هستند، میزان سرایت بسیار بالاست و به طرز شدیدی از طریق هوا قابل انتقال است.
این گروه از پزشکان همچنین درباره شروع سال تحصیلی و امکان بروز موج دوم شیوع کرونا هشدار دادند و پیامدهای بهداشتی و همچنین اقتصادی آن را بسیار سنگین دانستند.
فرانسه با ثبت ۲۸۴۶ مورد ابتلا به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته، با افزایش شدید موارد ابتلا مواجه است.
ضربه شدید کرونا بر گردشگری فرانسه
بخش گردشگری فرانسه دست کم ۳۰ تا ۴۰ میلیارد یورو از شیوع کرونا آسیب دیده است.
به نوشته روزنامه فرانسوی لوپاریزین، بخش گردشگری فرانسه دست کم ۳۰ تا ۴۰ میلیارد یورو از شیوع کرونا آسیب دیده است.
ژان-بتیست لومویئن Jean-Baptiste Lemoyne وزیر مشاور در امور گردشگری فرانسه خاطر نشان کرد بخشی از مشتریان بین المللی ما «ناپدید شده اند». اما فرانسویها «به شکل گستردهای در رونق دهی به بخش گردشگری مشارکت دارند و این امر امکان نجات بخش عمده گردشگری را میسر میسازد».
وی گفت: «فرانسه که با سالانه ۹۰ میلیون گردشگر خارجی، نخستین مقصد گردشگری جهان به شمار میآمد، از همه گیری کرونا ضربه شدیدی دیده است».
این مقام فرانسوی گفت: «در حالت عادی، گردشگری ۱۸۰ میلیارد یورو درآمد زایی میکرد که ۶۰ میلیارد یوروی آن از گردشگری بین المللی بود. تأثیری که هم اکنون کرونا وارد کرده دست کم ۳۰ تا ۴۰ میلیارد یورو است».
وی افزود: برای نجات بخش گردشگری که از بحران کرونا به شدت آسیب دیده است، دولت در نظردارد تدابیر بیکاری موقت را که برای این بخش به اجرا در آمد تا ماه دسامبر تمدید کند و دولت یک وام تضمینی (PGE) را از ماه ژوئیه برای بخشهای مرتبط با گردشگری، هتلداری، رستوران داران، مراکز ورزشی و فرهنگی در نظر گرفته است.