پخش زنده
امروز: -
شانزدهمین رویداد برخط دوشنبههای استارتآپی با هدف جذب سرمایه در حوزه تجهیزات پزشکی صبح امروز با حضور پنج کسب و کار نوپای این حوزه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار حوزه علم و فناوری گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، آقای دکتر مصطفی بغدادی، مدیر توسعه زیست بوم صندوق نوآوری و شکوفایی در این رویداد، هدف از برگزاری دومین رویداد جذب سرمایه در حوزه تجهیزات پزشکی را نیاز کشور به ایدههای فناورانه در این حوزه و وجود همه گیری جهانی کرونا اعلام کرد و گفت: به دلیل همه گیری جهانی کرونا ضرورت پرداخت بیشتر به حوزه تجهیزات پزشکی ما را بر آن داشت تا طرحهای نوآورانه و استارتآپی بیشتری در این حوزه را معرفی کنیم.
مدیر توسعه زیست بوم صندوق نوآوری و شکوفایی در مورد میزان سرمایه جذب شده در ۱۵ رویداد برگزار شده پیشین توضیح داد و گفت: از زمان ارائه ایده کار و کسب نوپا در رویداد جذب سرمایه تا انجام مذاکرات و جمعبندی بازه زمانی چند ماهه نیاز است که تعداد مناسبی از کسب و کارهای نوپا در حال طی کردن این مرحله هستند. کسب وکارهای نوپای رویداد جذب سرمایه با نرخ قابل قبولی موفق به جذب سرمایه مورد نیاز شدهاند بهطوریکه ۲۱ میلیارد تومان سرمایه درخواستی در حوزههای مختلف جذب شده و بخش قابل توجهی در حال مذاکره هستند.
وی در مورد عملکرد رویدادهای جذب سرمایه خاطرنشان کرد: نزدیک به ۱۰۰ کسب و کار نوپا را در رویدادهای جذب سرمایه پیشین به سرمایهگذاران حقیقی، حقوقی، صندوقهای پژوهش و فناوری و صندوقهای جسورانه معرفی کردیم. در ۱۵ رویداد دوشنبههای استارتآپی برگزار شده ۳ هزار و ۲۰۰ مخاطب بهصورت حضوری و برخط ما را همراهی کردند و ۲۸۰ میلیارد تومان سرمایه درخواستی استارتآپها بوده است.
در این رویداد همچنین آقای فاطمه محمد بیگی، دبیر اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در سخنانی بر آمادگی مجلس برای حمایت از کسب و کارهای نوپا حوزه تجهیزات پزشکی تأکید کرد و گفت: ما در مجلس برای افزایش تولید داخل و کاهش هزینه خانوارها در سبد سلامت تلاش میکنیم. بر همین اساس برای حمایت ویژه از کسب و کارهای نوپایی که در این رویداد محصول خود را معرفی کردند آمادگی داریم.
وی ادامه داد: به برکت وجود دانشمندان و مدافعان سلامت و کادر درمان و وحدت و همدلی مردم، توانستیم با بحران ویروس کرونا مقابله کنیم. این رویداد نیز نشان دهنده توجه مسؤولان و دانشمندان به جهشهای علمی و فنی است و امیدوارم در آینده جزو پنج کشور دنیا در حوزه فناوریهای نوین باشیم.
دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی همچنین در مورد فعالیتهای صورت گرفته در ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور، به همدلی و همراهی صاحبان ایده با تأمینکنندگان نیاز سلامت و بهداشت مردم اشاره کرد و گفت: با درایت گردانندگان پارکهای علم و فناوری و وجود شتاب دهندهها و همت سرمایهگذاران داخلی توانستیم نیاز کشور به اکسیژن ساز (ونتیلاتور) را به سرعت رفع کنیم و کادر درمان با کمبود ماسک اکسیژن مواجه نبودند. امروز دنیا میداند که ایران میتواند نیازهای درمانی خود را مدیریت کند.