دکتر پیرحسین کولیوند تشریح کرد:
توسعه خدمات نرم افزاری و سخت افزاری در اورژانس کشور
رئیس اورژانس کشور گفت: در سال گذشته خدمات اورژانس از نگاه زیرساختی و نرم افزاری و سخت افزاری از جمله خدمات برای کنترل سکتههای قلبی و مغزی انجام شد.
به گزارش خبرنگار سلامت گروه علمی فرهنگی هنری
خبرگزاری صدا و سیما، دکتر پیرحسین کولیوند در نشست خبری دستاوردهای اورژانس کشور در سال گذشته و به مناسبت گرامیداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی افزود: ۴۷ بالگرد در سال گذشته اضافه شد و هزار دستگاه موتورآمبولانس به زودی و ۲۰دستگاه اتوبوس آمبولانس در سه چهار ماه آینده نیز به اورژانس کشور اضافه میشود.
آقای کولیوند افزود: اورژانس ریلی و دریایی در سال گذشته به ناوگان خدمات اورژانس پیوسته است.
وی گفت: جذب نیروی زن در دانشجویان اورژانس به عنوان اولین گروه بانوان و جذب پنج هزار و سیصد نفر نیرو که در بیست و چهارم بهمن آزمون خواهند داشت و به زودی به تیم ما اضافه میشوند.
آقای کولیوند افزود: همچنین ۱۷۰ پایگاه اورژانس در طول یکسال گذشته به بهره برداری رسیده است.
وی با اشاره به خدمات اورژانس در ایام کرونا گفت: فعالیتهای ویژه از جمله در قرارگاه شهید سلیمانی با آماده کردن ۱۴۰ هزار تخت هتل و مهمانسرها برای مراقبت بیماران کرونایی انجام شده است.
آقای کولیوند ادامه داد:۹ اقدام ویژه برای کرونا با خدمات ویژه ارائه شد و در این مسیر ۹شهید تقدیم شد و بیش از ۶هزار نیرو به کرونا مبتلا شدند.
وی گفت: تا امروز مردم نارضایتی از خدمات اورژانس نداشته اند ضمن اینکه با نرم افزار برای مکان یابی درخواست کنندگان فوریتهای پزشکی در سال گذشته توانستیم به موقع خدمات رسانی انجام دهیم.
دکتر کولیوند همچنین درباره خدمات اورژانس برای تستهای کرونا گفت:در طرح شهید سلیمانی سازمان اورژانس روزانه ۷۰ تا ۸۰ هزار تست انجام میدهد و برای کسانی که تست انها مثبت میشود بین ده تا پانزده نفر از اطرافیان بیمار نیز مورد تست کرونا قرار میگیرند که از این طریق توانستیم تا حدود زیادی زنجیره کرونا را مختل و قطع کنیم.
وی با ارزیابی بالای هفتاد تا هشتاد درصد موفقیت در طرح شهید سلیمانی افزود: در همان آغاز این طرح توانستیم تعداد مبتلایان منجر به بستری را تا سی درصد و ابتلا را ده درصد کاهش دهیم.