پخش زنده
امروز: -
بررسیها نشان میدهد ایدئولوژی برتری جویی سفید پوستی در میان نیروهای ارتش و ماموران مجری قانون نفوذ کرده است.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما شبکه تلویزیونی سی.ان.ان؛ بررسی ها نشان میدهد ایدئولوژی برتری جویی سفید پوستی در میان نیروهای ارتش و ماموران مجری قانون نفوذ کرده است.
اتهامات متعدد علیه کارکنان فعلی و سابق ارتش و پلیس آمریکا در ماجرای حمله به کنگره این کشور باعث شد معضل افراط گری در بین ارتش و ماموران مجری قانون ، بار دیگر در کانون توجه قرار گیرد. افراط گری مشکلی جدید برای پنتاگون یا اداره پلیس آمریکا در سراسر این کشور محسوب نمی شود.
راشاوان رای» (Rashawn Ray)، استاد جامعه شناسی کالج پارک در دانشگاه مریلند آمریکا درباره نفوذ حامیان برتری جویی سفید پوستان به درون ماموران مجری قانون در آمریکا گفت تحقیقی که ما در پژوهشگاه علوم اجتماعی کاربردی در دانشگاه مریلند انجام دادیم، نشان می دهد ایدئولوژیِ برتری جویی سفید پوستی در میان ماموران مجری قانون (پلیس) نفوذ کرده است. چنین چیزی مسبوق به سابقه است. باید صادق باشیم و حقیقت را بیان کنیم که نفسِ تشکیل نیروی مجری قانون در آمریکا (پلیس) برای گشت زنی های برده داری بود. ما همچنین می دانیم که مسائل جنسیتیِ مرتبط با برتری جویی سفید پوستان در جریان جنبش مدنی آمریکا مطرح شد.
وي افزود حتی اخیرا در دوره ریاست جمهوری باراک اوباما هم این مسائل ظهور پیدا کردند. یکی از چیزهایی که من همیشه می گویم این است که «سیب های گندیده» از «درخت کرم خورده پلیس» رشد می کنند. هرچند می دانم که اکثریت قاطع ماموران پلیس تلاش می کنند کارشان را انجام دهند اما عده دیگری هم هستند که کارشان را انجام نمی دهند.
این استاد جامه شناسی گفت افرادی که به کنگره حمله کردند، پرسنل نظامی و پرسنل پلیس و ماموران مجری قانون بودند که دروازه ها را برای مهاجمان باز می کردند، با مهاجمان عکس می گرفتند و کسانی بودند که با مهاجمان « خوش و بش » می کردند. این افراد کسانی هستند که ایدئولوژی برتری جویی سفید پوستان را در ذهن خود دارند.
در ادامه ریچارد بروکشایر موسس و مدیر اجرایی « بلک وترنز پراجکت» گفت می دانیم از هر چهار نظامی آمریکایی یک نفر می گوید که شاهد بروز «برتری جویی سفید پوستان» در میان همکاران خود بوده است. ارتش آمریکا در مورد نتایج تعصبات نژادی در میان نظامیان خیلی صریح نیست. می دانیم «سیستم فرصت های برابر» یک سیستم درمانده و شکست خورده در ارتش است. من اصلا تعجب نمی کنم که چنین افرادی در میان نظامیان ما باشند. ارتش آمریکا عمدا در مسیر دسترسی به اطلاعات در این باره، مانع تراشی می کند.
راشاوان رای در بخش دیگری از این گفتگو گفت ما آزمایشگاهی جدید و پیشرفته در مورد « واقعیت مجازی» داریم که می تواند تعصبات پنهان، تعصبات آشکار و فیزیولوژی ماموران پلیس را بررسی کند. معنی این کار این نیست که قرار است کسی از آکادمی پلیس اخراج شود بلکه معنی اش این است که آموزش ماموران پلیس تشدید می شود. ما باید مطمئن شویم که در میان ارتش و ماموران مجری قانون (پلیس) بررسی سوابق افراد گسترده تر خوهد شد و مسائلی مثل «نژادپرستی، ضدیت با سیاه پوستان و برتری جویی سفید پوستی» مورد بررسی قرار خواهند گرفت. بسیار اهمیت دارد که مردم درک کنند و بدانند که قوانین مربوط به جرائم مرتبط با نفرت قوانینی چندان کارآمد نیستند و باید تقویت شوند. همچنین باید در سطح فدرال گروه های طرفدار نفرت ثبت شوند و هر کسی که این گروه ها را ثبت می کند حق نداشته باشد عضو ارتش یا نیروهای مجری قانون (پلیس) شود. همه ماموران و نظامیان تلاش می کنند کارشان را انجام دهند ولی عده ای هستند که در کارشان اخلال ایجاد می کنند. این ایدئولوژی در ادامه وارد خط مشی ها و سیاست ها می شود و با ورود به خیابان ها بر مردم تاثیر می گذارد.