به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی فرهنگی هنری
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش؛ آیین افتتاحیه دبیرخانه پایگاههای مجازی هیأتهای مذهبی دانشآموزان «مناسبتهای ولایی و احلی من العسل» صبح امروز شنبه ۱۱ بهمن ۹۹ با حضور آقای محمدرضا مسیبزاده مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش برگزار شد.
آقای مسیبزاده با تشکر از همکاران خود در اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران به دلیل فعالیتهای ارزشمندشان در حوزه قرآن، عترت و نماز و راهاندازی پایگاههای مجازی این حوزه گفت: انقلاب اسلامی ایران که این روزها در ایام سالگرد آن هستیم، انقلاب قرآن بود و رهبری که این انقلاب را مدیریت کرد احیاگر قرآن در جهان بود و زمینهای برای معرفی اسلام ناب محمدی به همه مظلومان جهان را فراهم کرد.
وی ادامه داد: ما در انقلاب ایران رویشهای ارزشمندی داشتیم، اما نتوانستیم دستاوردهای انقلاب را به خوبی معرفی کنیم. قاریان ما جز رویشهای انقلاب و آموزشدیده مکتب انقلاب و اهل بیت هستند.
دشمنان ما از فکر و اندیشه ما میترسندآقای مسیبزاده ادامه داد: بسیاری از دستاوردهایی که در انقلاب اسلامی رقم خورده است برآیند آن به سمت موفقیت است. دانشآموزان ما باید از خود بپرسند چرا ما از سال اول انقلاب مورد تحریم جهانیان قرار گرفتیم. پاسخ این است که دشمنان ما از فکر و اندیشه ما میترسند و گر نه ما نه به دنبال جنگ هستیم و نه ادعایی در این مورد داشته ایم؛ آنها از واقعیتهای فکری ما میترسند.
وی گفت: دستاوردهای انقلاب باید به دانشآموزان گوشزد شود. آنها باید دوران قبل از انقلاب را بشناسند تا ببینند انقلاب اسلامی چه دستاوردهای ارزشمندی داشته است.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش با اشاره به دستهایی که آموزش و پرورش ما را ناکارآمد جلوه میدهد گفت: رهبر انقلاب از آموزش و پرورش ما ابراز رضایت میکنند. دانشمندان هستهای ما و مدافعان حرم ما همه از دست پروردگان همین نظام آموزش و پرورش هستند.
آقای مسیبزاده درباره قرارگاههای مجازی که طی سال اخیر در حوزه دانشآموزی راه اندازی شده است گفت: کرونا یک انتخاب نبود، بلکه تهدید منحوسی بود که همه دنیا با آن دست و پنجه نرم میکند، اما اینکه ما چگونه با این تهدید برخورد کرده ایم حایز اهمیت است. ما با راهاندازی شبکه شاد و قرارگاههای مجازی به عنوان آموزش دهندگان افسران جنگ نرم این تهدید را به فرصت تبدیل کردیم.
مربیان ما افسران جنگ نرم هستندوی ادامه داد: این قرارگاههای مجازی فضای امن و مناسبی است که دانشآموزان ما با همکاری مربیان خود که افسران جنگ نرم هستند فعالیتهای ارزشی را دنبال کنند. امروز وظیفه ما در حوزه فضای مجازی بسیار دشوار است. باید به خاطر داشته باشیم که تربیت باید حضوری و چهره به چهره دنبال شود. گرچه فضای مجازی خیرات و مبراتی هم دارد، از جمله اینکه هزینهها کاهش مییابد و قطع به یقین ابزار مناسبی برای آموزش است، اما آموزش حضوری و چهره به چهره باید بعد از این دوران از سر گرفته شود.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش گفت: در مناسبتهای ولایی مانند دهه مبارک فجر و جشنهای میلاد امامان باید نشاط و شادی به طور مؤکد دنبال شوند. ما نمیخواهیم بر عزاداریها تأکید کنیم. امروز ۳۴ هزار هیأت مذهبی در مدارس ما فعال هستند و ما در مناسبتهای ولایی به دنبال شادی و نشاط هستیم. فعالیت احلی من العسل نیز یادآور رشادتهای جوانان در واقعه عاشورا است.
آقای مسیبزاده در پایان از برگزاری یکی از مهمترین رویدادهای قرآنی کشور در حوزه دانشآموزی خبر داد و گفت: بزرگترین گردهمایی قرآنی کشور در پنجمین دوسالانه این رویداد به میزبانی شهر تهران در تاریخ ۲۷ تا ۲۹ بهمن برگزار خواهد شد.