به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، خبرگزاری شینهوا در گزارشی از واشنگتن به قلم ماتیو راستلینگ نوشت: ارین بلِیک، شهروند بالای ۷۰ سالهای که در نیویورک زندگی میکند گفت هفته پیش واکسن کرونا زد.
سالی، شهروند بازنشسته اهل ایالت نیوجرسی گفت نه او و نه همسرش که بیماری قلبی دارد، هنوز واکسن نزده اند. این سه مورد مثالهایی هستند که نشان میدهند روند واکسیناسیون در آمریکا چطور پیش میرود. این در حالی است که تا روز جمعه در این کشور بیش از ۲۵ میلیون و ۸۶۰ هزار مورد ابتلا و بیش از ۴۳۵ هزار مورد مرگ بر اثر کرونا ثبت شده است.
در حالی که گونههای جهش یافته و جدید ویروس در کشور در حال شیوع است، رئیس جمهور بایدن برای عمل به وعده خود برای تزریق ۱۰۰ میلیون دوز واکسن در صد روز نخست ریاست جمهوریش زمان زیادی ندارد.
مبارزه دولت جدید با کرونابایدن راهبرد ملی خود را برای مبارزه با بیماری همه گیر کرونا را ارائه، و چند فرمان اجرایی امضا کرده است، از جمله برای بهبود زنجیره عرضه برای مقابله با بیماری، توسعه درمان کرونا، و الزامی کردن ماسک زدن و رعایت فاصله اجتماعی در همه ساختمانهای فدرال، همه اراضی فدرال، و توسط کارکنان و پیمانکاران فدرال.
دارل وست، کارشناس بلندپایه مؤسسه بروکینگز به شینهوا گفت: «صد روز اول ریاست جمهوری بایدن به طور عمده به مبارزه با کرونا و واکسیناسیون اختصاص خواهد یافت. بایدن قول داده است بیش از ۱۰۰ میلیون نفر را طی این دوره واکسینه کند و دولتش بر اساس توانایی اش در تحقق این هدف قضاوت خواهد شد.»
بایدن اوایل این هفته گفت پیش بینی میکند آمریکا بتواند ظرف سه هفته روزانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر را واکسیناسیون کند - یعنی حدود ۵۰۰ هزار نفر بیشتر از آنچه در ابتدا برنامه ریزی شده بود.
طرح توزیع واکسن دولت قبلی از این رو مورد انتقاد قرار گرفت که اجرای آن به مسئولان شهری و مناطق واگذار شده بود؛ مسئولانی که در طرحهای واکسیناسیون، به ویژه در این مقیاس وسیع ذرهای هم تجربه نداشتند.
کِلِی رامزی، پژوهشگر بلندپایه «مرکز مطالعات بین المللی و امنیتی» در دانشگاه مریلند تصریح کرد توزیع واکسن از زمان شروع در دسامبر، به طور منظم افزایش یافته است.