• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۰۲۷۱۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۶
سیاسی » دولت

عادی انگاری در شرایط کرونایی خطرناک است

رئیس جمهور در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: عادی انگاری شرایط کرونایی خطرناک است و مردم باید شیوه نامه بهداشتی را با حساسیت بیشتری پیگیری کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،آقای روحانی در ادامه اظهاراتش در نشست ستاد ملی کرونا گفت: شرایط کنونی نباید ما را مغرور کند که از فضای آبی به سمت فضای عادی یعنی عادی انگاری برویم.

رئیس جمهور افزود: تفاوتی اساسی با دنیا داریم اگر برخی کشورهای دنیا می گویند که از مشکلات ناشی از کرونا تا حد بسیاری عبور کردند یا مدعی هستند بعدا عبور می کنند، اما ادعای ما بالاتر است زیرا ما در حین تحریم و فشار توانستیم این شرایط را مدیریت کنیم.
 
رئیس جمهور تصریح کرد: آمریکا مانع خرید ما برای تجهیزات پزشکی در دوره کرونا شد، یعنی جنایت حکومت پیشین این کشور در حدی بود که جلوی درمان، واکسن ، تجهیزات و دریافت وام را گرفت و همه جا مانع ایجاد کرد در حالی که کشورهای دیگر این مشکلات را نداشتند.

آقای روحانی گفت: اگر تولید داخلی، شرکت های دانش بنیان و فعالیت بخش های مختلف داخلی نبود، بدانید که حتی ماسک، دستکش و گان پرستاری هم به ما نمی دانند، اما ما در داخل به سمت تولید رفتیم و کار عظیمی در تامین این نیازها کردیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس جمهور در بخش دیگری از اظهاراتش با اشاره به پیشرفت های کشورمان در زمینه زیرساخت های دیجیتال اظهار داشت: این زیرساخت ها در برخی کشورهای پیشرفته خیلی به آنان کمک کرد، اما زیر ساخت های ما در این عرصه در آغاز و در مقایسه با کشورهای همسایه تقریباً نصف و ضریب نفوذ ما 20 تا 23 درصد بود.
 
آقای روحانی افزود: این در حالی است که ضریب نفوذ کشورهای اطراف ما، 45 تا 50 درصد بود، اما اکنون ضریب نفوذ ما شبیه کشورهای پیشرفته است، به نحوری که بیش از 80 میلیون نفر و اشکال مختلف از اینترنت استفاده می کنند و بخش زیادی از روستاییان ما در حال بهره برداری از این شبکه هستند.

رئیس جمهور گفت: یکی از کارهای عظیمی که از سال 92 به ویژه سال 93 با مصوبات و اقدامت لازم انجام شد، پیشرفت این زیرساخت ها را در پی داشت و اکنون بسیاری از شرکت های دانش بنیان و بخشی از مشاغل کشور به این فضا وصل هستند و اگر در شرایط کرونا، این ظرفیت ها نبود بخشی از خدمات و مشاغل را نمی توانستیم انجام دهیم.

آقای روحانی افزود: در مجموع با کمک یکدیگر گام های بسیار بزرگی برداشتیم که افتخار آمیز است و مردم، رسانه ملی، نیروهای مسلح و پلیس همه به صحنه آمدند و کار عظیمی کردند.

رئیس جمهور ؛ شرایط کشورمان را در مقایسه با کشورهای آمریکایی و اروپایی بسیار امیدوار کننده دانست و تاکید کرد: البته شرایط کنونی نباید ما را مغرور کند و اگر امیدواری کنونی سبب شود که از فضای آبی به سمت فضای عادی یعنی عادی انگاری برویم خیلی بد است و شرایط ما بسیار سخت می شود.

آقای روحانی با ابراز امیدواری برای آبی شدن کامل شرایط کشور گفت: اگر فکر کنیم همه چیز تمام شده است و از تهدید کرونا عبور کردیم می تواندخطرناک باشد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس جمهور تصریح کرد: امروز اعلام شد که میزان رعایت شیوه نامه ها به حدود 80 درصد رسیده است در حالی که میزان مراعات این شیوه نامه ها باید 95 درصد باشد وگرنه دچار مشکل می شویم.

آقای روحانی افزود: اگر شیوه نامه های بهداشتی را در بهمن و اسفند خوب مراعات نکنیم، هم برای کسب و کار و هم برای تفریح و زندگی شرایط زندگی خواهیم داشت.

رئیس جمهور با اشاره به پیوندهای عاطفی تر ملت ایران در مقایسه با دیگر کشورها به ویژه اروپا و امریکا و نگاه مذهبی در ارتباطات انسانی گفت: به همین علت اگر چه شرایط و تغییر سبک زندگی برای همه دنیا دشوار است، اما به علت محدودیت در رفت و آمد و دور همی ها این شرایط برای ما دشوارتر است.

آقای روحانی افزود: به علت پایبندی به اصول فرهنگی و التزامات اخلاق اسلامی، همواره یکدیگر را به دید و بازدید و صله ارحام سفارش کردیم، اما غربی ها در این حد ارتباط ندارند به همین علت وقتی اکنون بر محدودیت ها تاکید می کنیم درست خلاف تاکیداتی است که در طول تاریخ داشتیم، پس شرایط برای ما دشوار تر است و مردم از نظر روحی در فشارند.

رئیس جمهور گفت: اگر شیوه نامه ها را مراعات کنیم این شرایط به ویژه در تعطیلات نوروز سهل تر می شود و در کسب و کار تفریحات دچار مشکل نمی شویم.
 
 
بيشتر بخوانيد ...
فردا؛ ابلاغ مصوبه تولید و یا خرید واکسن کرونا

سال آینده به تولید واکسن خواهیم رسید

ملت ایران استبداد و استعمار را شکست داد

ایثار و ایستادگی مردم در مقابله با کرونا

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
درود
پس از 58 سال آیا امکان دارد به کشاورزان بگویید کودشیمیایی یک شوخی مهندسی بوده !؟!
دوستدارتان امیر
.
نظر شما
آخرین اخبار
تشدید نظارت‌ها بر شکار همزمان با اوج مهاجرت پرندگان
انتقال پنج مصدوم تصادف در اصفهان به بیمارستان کاشانی
یلدای مازندرانی ها، شب هم نشینی و نغمه ها
واریز اعتبار کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم
ارسال ۱۹۱ مقاله به دبیرخانه کنگره بین المللی غدیر
فعالیت ۱۴۴ معدن در استان بوشهر
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود و مهدیشهر
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان ( دوشنبه اول دی ماه ۱۴۰۴)
شب چله و حافظ خوانی
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
تامین آب برای کشت بهاره در چایپاره
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( دوشنبه اول دی ماه۱۴۰۴)
برگزاری جشن شب یلدا در پادگان شهید برخورداری عجب شیر
تامین آب شرب پایدار اولویت اصلی فرمانداری کلیبر
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
توزیع ۷۰۰ بسته یلدایی در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
فردا؛ پایان مهلت ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
رونمایی از ۲ آلبوم زنده یاد محمدرضا شجریان
۲۴ محور شریانی و غیر شریانی مسدود است
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)