آرامش نسبی در طرابلس؛
المنار: ردپای توطئه سازماندهی شده در حوادث طرابلس
به گفته مجری تلویزیون المنار؛ حوادث طرابلس پرسشهای زیادی درباره خطر این حوادث و حامیان آن و کسانی که از آن بهره برداری میکنند، مطرح کرده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ؛ تلویزیون المنار لبنان در گزارشی به نقل از کارشناسان از سناریوی سازماندهی شده برای گسترش آشوب در شهر طرابلس خبر داد.
مجری این تلویزیون در ادامه گفت: طرابلس لبنان پس از موج درگیری ها و اقدامات خرابکارانه که به ساختمان شهرداری و تعداد دیگری از موسسه ها نیز رسید، شاهد آرامش نسبی است و این در حالیست که محافل مختلف لبنانی این حوادث را نتیجه طرحی سازماندهی شده می دانند که برای بهره برداری از خواسته های بحق مردم و منحرف کردن آن از مسیر طبیعی خود تهیه شده است.
حوادث طرابلس پرسش های زیادی درباره خطر این حوادث و حامیان آن و کسانی که از آن بهره برداری می کنند، مطرح کرده است.
حسن حمزه گزارشگر شبکه همراه با پخش تصاویری از درگیری های طرابلس و آتش سوزی های ناشی از آن گفت: چه کسی آتش را به خرمن حوادث طرابلس انداخت و اوضاع این شهر را که حقایق هولناکی در خود پنهان کرده است، به هم ریخت و خواسته های بحق تظاهرکنندگان را از مسیر خود به سمت مسیرهای مشکوک منحرف کرد.
زکیا حمودیان رئیس تجمع ملی توسعه در طرابلس گفت: اوضاع طرابلس با پرداخت پول و آوردن عناصر مزدور به این شهر به این سمت و سوی خطرناک سوق داده شده است. مزدوران از خارج این شهر و برای حمله به مراکز امنیتی آمده اند. طبق بررسی هایی که انجام دادیم لهجه این افراد با اهالی طرابلس تفاوت دارد و لهجه برخی از آنها اصلا لبنانی نیست. به نظر می رسد برنامه ای برای به هم ریختن اوضاع شهر وجود داشته است. کسانی که اوضاع را به اینجا کشاندند قطعا از این کار منافعی به دست می آورند.
ابراهیم عوض مسئول یک رسانه اینترنتی از طرابلس به المنار گفت: بیشتر دستگاه های امنیتی پاسخ مناسبی درباره آنچه در طرابلس روی می دهد و این که چه کسانی پشت این حوادث خشونت بار طرابلس هستند، ندارند. ما مردم عادی طرابلس می دانستیم برنامه ای شیطانی برای طرابلس و دقیقا برای دیروز تهیه شده است.
در ادامه گزارش آمده است: بنابراین در برابر برنامه ای حساب شده قرار داریم. حوادث برنامه ریزی شده و سازمان یافته ای که هدف مشخصی را دنبال می کند. این اوضاع نگران کننده است و درباره کشیده شدن اوضاع به نقطه ای بی بازگشت هشدار می دهد، بخصوص که به نظر می رسد اوضاع از کنترل عناصر تاثیرگذار در این درگیری ها خارج شده است. چنین چیزی از سخنان الحریری و میقاتی و دیگران برمی آید. اکنون چه کسی می تواند این تحرکات را کنترل کند؟
زکیا حمودیان در ادامه سخنان خود گفت: بدون شک محاسبات سیاسی با ناآرامی های امنیتی در طرابلس بی ارتباط نیست.
گزارشگر المنار ادامه داد: برخی طرف ها در لبنان به خوبی می دانند چگونه از رنج های مردم و خواسته های بحق آنها بهره برداری کنند. آتشی که به جان طرابلس و ساختمان شهرداری و خیابان های آن افتاده است از طرحی حساب شده حکایت می کند.