تاثیر مصرف مکمل چای ترش بر کبد چرب غیرالکلی
محققان اصفهانی در پژوهشی اثر چای ترش در بهبود تری گلیسیرید، آنزیمهای کبدی، فشارخون و افزایش سطح آنتیاکسیدان در بیماران مبتلابه کبد چرب را بررسی کردند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ بنا بر اعلام پایگاه نتایج پژوهشهای سلامت کشور، در این مطالعه ۷۰ نفر شرکت کردند که تعدادی از آنها به مدت هشت هفته کپسول ۴۵۰ میلیگرمی چای ترش و برخی دیگر پلاسبو (دارونما) دریافت کردند.
این مطالعه با همکاری فاطمه ایزدی، امیرحسین فرخزاد، بابک تمیزیفر، محمدجواد طراحی و محمدحسن انتظاری انجام و در ژورنال phytotherapy research منتشر شده است.
نتایج تحقیق نشان داد، مصرف مکمل چای ترش ممکن است در بهبود تری گلیسیرید سرم، آنزیمهای کبدی، فشارخون و افزایش سطح آنتیاکسیدان سرم در بیماران مبتلابه کبد چرب مؤثر باشد.