پخش زنده
امروز: -
بهترین ناظر بر قیمتها و بهترین عامل مقابله با گران فروشی خودکنترلی مردم در برابر قیمتها است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اصفهان؛ نماینده ولی فقیه در استان اصفهان در دیدار معاون وزیر صمت و رییس سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان کشور گفت: اعلام منظم قیمت کالاهای اساسی از سوی دولت راهکاری برای این نظارت مردمی است و قیمتها نیز باید به نحوی تعیین شود که تولید کنندگان متضرر نشوند و مردم نیز توان خرید خود را از دست ندهند.
آیت الله سید یوسف طباطبایی با بیان اینکه یکی از ایرادات بزرگ ما به مسأله معدن است، گفت: انفال متعلق به مردم است و کسی حق ندارد آن را به اشخاص واگذار کند؛ اینکه واگذاری و اجازه برداشت به دست استانها باشد، درست نیست، بلکه باید دولت بر اساس توان شخص یا شرکت اجازه واگذاری و استخراج دهد.
وی یکی از دلایل تعطیلی معادن را همین امر دانست و افزود: اینکه یک نفر چند معدن به نامش باشد و برخی از آنها را تعطیل کند، درست نیست و دولت با برنامه ریزی و نظارت درست باید جلوی تعطیلی معادن را بگیرد.
آیت الله طباطبایی با تأکید بر اینکه باید قوانین محکمی در خصوص معادن در مجلس تصویب شود، گفت: معدن را باید دولت راه اندازی کند و در اختیار دولت باشد، حتی اگر کسی معدنی را کشف کرد، باید حق الکشف بگیرد نه اینکه مالک معدن بشود.
آیت الله طباطبایی با اشاره به اینکه باید قیمتها را ثابت نگه داشت و مدیریت کرد، گفت: دولت باید تولید کنندگان را حمایت کند، تولید کننده در خدمت دولت است و باید حمایت شود، چرا که تمام سرمایه خود را در کشور نگه داشته و تبدیل به واحد تولیدی کرده است.
امام جمعه اصفهان، خواستار کاهش فشارها بر تولید کنندگان شد و گفت: مالیاتهای سنگین و بهرههای بانکی بالا از مشکلاتی است که صنایع و تولید کنندگان با آن مواجه هستند و باید برای این مشکلات چاره اندیشی شود.
عباس تابش نیز در این دیدار با بیان اینکه در کشور پنج درصد معدن در اختیار ما و ۹۵ درصد آن بلوکه است، گفت: اگر واحد راکدی باشد، سریع تملک و واگذار میشود، به دنبال آزادسازی واحدهای بلوکه شده هستیم و تلاش میکنیم در معادنی که مشکلی برای محیط زیست ندارد و قبلا بلوکه شده است، فعالیت را آغاز کنیم.
رییس سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان از آغاز طرح ویژه نظارت بر بازار شبهای عید از ۱۵ بهمن خبر داد و گفت: سیاستگذاری بر این است که خریدها به دلیل رعایت دستورالعملهای بهداشتی نباید در پایان سال متمرکز شود.
معاون وزیر صمت گفت: حضور ملموس برای امنیت خاطر مردم پیرامون قیمتها، در بازار خواهیم داشت، در زمینه نظارت بر پروندهها نیز از ۳ میلیون ۴۰۰ هزار بازرسیِ صورت گرفته، بیش از ۲۶ هزار بازرسی به اتفاق تعزیرات بوده است.
وی با بیان اینکه برای تخلفات بیش از ۴۵۰ هزار تومان در محل نمیتوان رأی صادر کرد و باید به شعب ارجاع شود، گفت: حضور نیروهای تعزیرات در گشتهای نظارت و بازرسی بازار باعث تعطیلی شعب صدور رأی تعزیرات میشد و به همین دلیل، خواستار تعطیل نشدن این شعب برای رسیدگی سریع بر پروندههای تخلفات شدیم.
رییس سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان کشور با اشاره به اینکه تخم مرغ به قیمت مصوب بازگشته است، گفت: جهاد کشاورزی مدعی بود بخشی از نهادهها به دلیل عدم تأمین ارز توسط تولید کنندگان به صورت آزاد از بازار تأمین میشود، اما اکنون صد در صد نهادهها از سوی جهاد کشاورزی به تولید کنندگان تحویل میشود.
وی تأمین را اولویت اصلی جهاد کشاورزی عنوان کرد و گفت: نیاز روتین مرغ ما در کشور ۱۱۰ میلیون قطعه جوجه ریزی در ماه است و اگر ما این میزان جوجه ریزی در ماه داشته باشیم مصرف داخلی ما را تأمین خواهد کرد و ما بر روی ۱۳۰ میلیون جوجه ریزی برنامه ریزی کردهایم و اگر تولید مازاد باشد آن را برای ذخیره جهاد کشاورزی استفاده خواهیم کرد.
معاون وزیر صمت نظارت مستمر جهاد کشاورزی بر جوجه ریزی تولید کنندگان را مسألهای مهم و ضروری توصیف کرد و افزود: استاندار اصفهان را مکلف کردهایم که با نظارت جهاد کشاورزی بر جوجه ریزیها در استان اصفهان برای تأمین سهم استان در این خصوص تأکید ویژه داشته باشد.