با هدف افزایش کیفیت و سلامت محصولات؛
استانداردسازی محصولات بومی و دانش بنیان همدان
مدیرکل استاندارد استان همدان گفت : محصولات بومی و دانش بنیان همدان با هدف افزایش کیفیت و سلامت محصولات، استاندارد سازی می شوند .
به گزارش
خبرگزاری صداو سیما مرکز همدان، مددی با اشاره به اینکه صدور این نشان در راستای کاهش استفاده از سموم و آلایندههای مورد مصرف در تولید محصولات کشاورزی به میزان استاندارد و به منظور افزایش کیفیت و سلامت محصولات است، افزود: بر همین اساس تولیدات و محصولات استان همدان از نظر کیفی مطابق با رفرنسهای علمی و بین المللی، شناسنامه دار میشوند.
وی با بیان اینکه تولیدات و محصولات استان همدان مطابق با ارجاعهای علمی و بین الملی شناسنامه دار میشوند، گفت: از ابتدای سال جاری همدان موفق به صدور ۱۶ پروانه کاربرد نشان حد مجاز آلایندهها در محصولات کشاورزی شده است.
مدیرکل استاندارد استان همدان با اشاره به محصولات تولیدی بومی استان همدان مانند صنایع دستی و محصولات کشاورزی، گفت: در راستای شناسنامه دار کردن و استاندارد سازی محصولاتی که بتوانند در اقتصاد و رونق استان همدان اثر بخشی مضاعفی داشته باشند چندین موضوع به کمیته برنامه ریزی سازمان پیشنهاد شده تا بتوانیم از ظرفیت نخبگان و اساتید دانشگاهی برای شناسنامه دار کردن و تدوین استاندارد ملی محصولات گامهای موثری برداریم.
مددی عنوان کرد: برای محصولات مطابق با منابع و ارجاعهای علمی و بین المللی شناسنامه تدوین خواهد شد و محصول در هر تناژ، مقدار و میزانی که تولید یا فرآوری شود میتواند در این چرخه قرار گیرد.
وی تاکید کرد: در واقع کیفیت محصولات تولیدی در زمینه استانداردسازی اهمیت دارد و مورد ارزیابی قرار میگیرد.