سواد زندگی؛
چرا باید هر روز پنیر بخوریم؟
پنیر راهی برای تقویت دندانها و کنترل اشتهاست، زیرا حاوی مقدار زیادی پروتئین است.
به گزارش گروه وب گردی
خبرگزاری صدا و سیما؛ پنیر راهی برای تقویت دندانها و کنترل اشتهاست، زیرا حاوی مقدار زیادی پروتئین است. تاتیانا رازو موسکایا متخصص تغذیه در مورد خواص خوردن پنیر در مقالهای مینویسد که پنیر باعث تقویت دندان میشود و روسها پنیر بسیار کمی میخورند؛ فقط ۵.۷ کیلوگرم برای هر نفر در سال. این مقدار کم است، زیرا پروتئین موجود در پنیر بیشتر از پنیر خامهای یا گوشت است.
با خوردن پنیر، خستگی را از خود دور کنید. در ۱۰۰ گرم پنیر پارمزان حدود ۳۵ گرم پروتئین و در ۱۰۰ گرم پنیر گودا ۲۳ گرم پروتئین وجود دارد. برای مقایسه در پنیر کوزهای ۱۰-۱۳ گرم و حتی در گوشت گاو و گوشت بره - ۱۸-۲۰ گرم در هر ۱۰۰ گرم پروتئین وجود دارد، در حالی که پنیر کوره ارزانتر است.
پروتئین ماده اصلی و سازنده بدن است. اولین علائم کمبود آن تورم صورت و تورم پاها، سرماخوردگی مکرر، ضعف و خستگی است. به همین دلیل با خوردن پنیر میتوانید پروتئین بدن خود را افزایش دهید، اگر فعالیت بدنی شما خیلی زیاد نیست، بدن شما به ۴۵-۵۵ گرم پروتئین مورد نیاز است، بنابراین استفاده از پنیر در رژیم غذایی مفید است. " پنیر حتی میتواند توسط افرادی که رژیم دارند خورده شود، اما باید میزان آن رعایت شود.