به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی در شورای اداری بخش دیشموک با بیان اینکه به علت بیماری کرونا تاکنون امکان دیدار حضوری با مردم حوزه انتخابیه میسر نشد گفت: با پیگیریهای اینجانب، استاندار و مسئولان بخش و نمایندگان بنیاد مستضعفان مشکلات و موانع مناطق مختلف دیشموک مورد بررسی قرار گرفت.
حجت الاسلام محمد موحد افزود: از طریق دستگاههای دولتی و غیر دولتی مشکلات بخش دیشموک را پیگیری کردیم که در همین زمینه دیداری با وزیر ارتباطات در تهران انجام شد.
وی با اشاره به اینترنت دهی روستاهای بالای بیست خانوار گفت: طی این دیدار مقرر شد که روستاهای بالای بیست خانوار از نعمت اینترنت پرسرعت بهرهمند شوند تا و دانش آموزان بدون هیچ گونه مشکلی در این شرایط کرونایی بتوانند به تحصیل خود ادامه دهند.
موحد افزود: نماینده ویژه وزیر ارتباطات به استان اعزام شد و مشغول اقدامات اولیه این مهم است.
نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات بخش دیشموک در زمینه آب شرب، راه ارتباطی و ارتباطات گفت: در حوزه راهها قدمهای خوبی برداشته شد و بنیاد علوی که زیر مجموعه بنیاد مستضعفان است بودجه خوبی اختصاص داد و از آقای فتاح رئیس بنیاد مستضعفان و مسئول بنیاد علوی بخش دیشموک نهایت تقدیر را دارم.
حجت الاسلام موحد گفت: برای تامین آب شرب شهر دیشموک و حومه، بنیاد علوی فعالیتهایی را انجام میدهد.
وی با اشاره به سرانه فضای آموزشی و اختصاص بودجه به آن افزود: بنیاد علوی مبلغ سیزده میلیارد تومان در خصوص ۹۰ کلاس درس اختصاص داده است.
نماینده مردم در مجلس ادامه داد: در تهران جلسات خوبی با خیران مدرسه ساز داشتیم که مقرر شد با مشارکت آنها مشکلات مدارس روستایی حوزه انتخابیه برطرف شود.
وی گفت: مشکلات آبیاری مزارع کشاورزی منطقه دیشموک با توجه به پتانسیلهای آبی و وجود رودخانههای این منطقه مقرر شد که انتقال آب از رودخانه سمه را به جد پیگیری کنیم.
موحد افزود: حدود هزار هکتار از مزارع کشاورزی این بخش به زیر آب و کشت انواع محصولات کشاورزی خواهد رفت که با همکاری بنیاد علوی این کار آغاز شده است.
نماینده مردم در مجلس با اشاره به سفر یکی از معاونین ستاد فرمان اجرایی حضرت امام به دیشموک ادامه داد:با سفر وی مسائل و مشکلات بخش دیشموک از نزدیک بررسی میشود.
حجت الاسلام موحد با اشاره به خارج کردن حوزه دشمن زیاری، چاروسا و دیشموک از بن بست گفت: مسیر پل بریم، چرام، دهدشت، قلعه دختر، چاروسا، دیشموک، اسفندان به باغملک میتواند یکی از راههای میانبری این استان جهت اتصال استانهای فارس و خوزستان باشد.
وی افزود:این پروژه میانبری فعلا به مناقصه رفته و کارهای مطالعاتی آن آغاز شده است.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد:از رئیس سازمان برنامه و بودجه دستور ماده ۲۳ این محور گرفته شده که در حال پیگیری است و با اجرای آن زمینه برون رفت منطقه از بن بست را سبب میشود.
حجت الاسلام موحد گفت: به صورت ماهانه و مرتب مسائل معدن نیترات دیشموک با مسئولین ایمیدرو پیگیری میشود.
وی افزود:مساله آغاز به کار این معدن بایستی پیگیری شود و در صورتی که پیمانکار توان اجرایی دارد بایستی بلافاصله شروع به کار کند.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی گفت: در غیر این صورت توسط مجموعه ایمیدرو تصمیماتی با مشارکت مردم گرفته می شود.