ابلاغ پنج موضوع سیاستگذاری حوزه کرونا به دانشگاهها
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: ۵ موضوع مهم سیاستگذاری در حوزه کووید ۱۹ به ۵ دانشگاه و سازمان تابعه وزارت بهداشت سپرده و مقرر شده است که آنها ۵ خلاصه سیاستی را تهیه و به این معاونت ارائه کنند.
![ابلاغ پنج موضوع سیاستگذاری حوزه کرونا به دانشگاهها ابلاغ پنج موضوع سیاستگذاری حوزه کرونا به دانشگاهها](/files/fa/news/1399/11/7/5946475_946.png)
به گزارش خبرنگار حوزه سلامت گروه علمی فرهنگی هنری
خبرگزاری صدا وسیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، آقای دکتر فرید نجفی در اجلاس مجازی روسای دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور افزود: جمع بندی نتایج مطالعات سرواپیدمیولوژی به تفکیک شیوع و بروز تجمعی توسط دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، بررسی بازگشاییهای احتمالی و کاهش سطح رعایت شیوه نامهها با توجه به مطالعات شیوع و بروز توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمان و واکسن کووید ۱۹ و پاسخ به سوالات سیاستگذاران توسط انستیتو پاستور انجام میشود.
وی اضافه کرد: روند رفتارهای پیشگیرانه مردم و پیمایشهای کووید ۱۹ توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران و رصد واریانتهای ویروس توسط دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی انجام میشود.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: تا قبل از دی، ۵۰ حجم نمونه و در دی ۳۰ حجم نمونه تصادفی از ویروس در شهرهای مختلف از جمله شهرهای استان مازندران بررسی شده و ۳۰ حجم نمونه دیگر نیز بزودی بررسی میشود و در هیچ کدام از این نمونهها به جز ۶ مورد تایید شده از ویروس جهش یافته انگلیسی، واریانتهای ویروس برزیلی و انگلیسی مشاهده نشده است.
دکتر نجفی افزود: به همه دانشگاههای علوم پزشکی اعلام کرده ایم، نمونهها را با همکاری شبکه بیماریهای ویروسی برای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ارسال کنند تا مورد بررسی قرار گیرد و در این دانشگاه، ماهیانه ۵۰ حجم نمونه بررسی و نتایج آن به طور رسمی اعلام میشود.
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه انجام مرحله سوم واکسن پاستور در ایران تایید شد و نوشتن پروپوزال شروع و مقرر شد که این معاونت، بر فرآیند نوشتن و تکمیل دفاعیه واکسن پاستور نظارت داشته باشد.