• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۹۷۳۴۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۰
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
در هفتمین نشست کمیته اجرایی طرح هدایت

اهدای ۱۶۵ هزار تبلت به دانش‌آموزان محروم

جانشین وزیر آموزش و پرورش : با شروع نهضت ملی هدایت روند تهیه و اهدای تجهیزات هوشمند ارتباطی شتاب بیشتری گرفته است.

اهدای ۱۶۵ هزار تبلت به دانش‌آموزان محرومبه گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، آقای سید جواد حسینی در هفتمین نشست کمیته اجرایی طرح هدایت (هر دانش‌آموز یک تبلت و هر تبلت یک کلاس و یک مدرسه) که به میزبانی معاونت آموزش متوسطه در محل سالن جلسات این معاونت برگزار شد، بابیان گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده در طرح هدایت گفت: پویش «اولیای خردمند، فرزندان هوشمند» با استفاده از ظرفیت بیش از ۱۰۰ هزار انجمن اولیا و مربیان مدارس برای تأمین تجهیزات ارتباطی هوشمند دانش‌آموزان نیازمند و پویش «من حاضرم» توسط سازمان دانش‌آموزی باهدف بسیج همه خیرین و خیرخواهان جامعه برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند راه‌اندازی شده است.
 
وی افزود: اتحادیه انجمن‌های اسلامی طرح هر انجمن حداقل سه تبلت را کلید زده است تا از این طریق و با استفاده از ظرفیت ۱۳ هزار انجمن اسلامی ۳۹هزار تبلت تهیه و در اختیار دانش‌آموزان نیازمند قرار گیرد.
 
معاون وزیر با تقدیر از سازمان بسیج دانش‌آموزی در اجرای طرح نظر هوشمند گفت: با اجرای طرح نذر هوشمند تاکنون نزدیک به ۶۵ میلیارد تومان جمع‌آوری شده است که با این رقم بیش از ۲۲هزار تبلت می‌توان برای دانش‌آموزان نیازمند تهیه نمود.
 
وی بابیان اینکه بسیج اقشار می‌تواند در طرح نذر هوشمند وارد شود، افزود: امید است طرح نذر هوشمند مراحل و موج‌های دوم و سوم خود را با استفاده از ظرفیت دهه فجر استمرار بخشد.
 
معاون وزیر بابیان اینکه تاکنون با ۲۷ استاندار تفاهم‌نامه تأمین نیمی از هزینه خرید تجهیزات هوشمند آموزشی توسط استانداری‌ها و از طریق منابع داخلی امضاشده است، گفت: در قالب این تفاهم‌نامه‌ها اعتبار خرید بیش از یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار تبلت تأمین‌شده است.
 
وی افزود: در هفته گذشته با همیاری و مشارکت شهرداری مشهد، سازمان نظام صنفی کامپیوتر استان تهران، اتاق اصناف استان اصفهان، مؤسسه خیریه بوتراب و مؤسسه خیریه رعد بخشی از اعتبار طرح هدایت تأمین‌شده است.
 
جانشین وزیر در طرح هدایت با اشاره به نشست با صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: در این نشست بر فعال شدن شرکت صنایع آموزشی و تخصیص مبلغی بیشتر برای خرید و تبادلات با شرکت‌های داخلی و خارجی، ایجاد خط تولید و نیز تسهیلات ویژه برای فرهنگیان و دانش‌آموزان و تخصیص منابع از طریق ردیف مسؤولیت‌های اجتماعی شرکت‌های وابسته به صندوق ذخیره فرهنگیان تأکید شد.
 
آقای حسینی با اشاره به برگزاری نشست با نمایندگان بیش از ۶۰ دستگاه اجرایی که به همت دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش در سالن اجلاس اردوگاه شهید باهنر برگزار شد افزود: در این نشست مقرر شد طرح حامی هوشمند در سه قلمرو در دستگاه‌ها اجرا شود که اولین قلمرو آن اهدای وسایل هوشمند اضافی ادارات به مدارس، قلمرو بعدی اهداء وسایل هوشمند به فرزندان کارکنان دستگاه‌ها و سومین قلمرو آن نیز استفاده دستگاه‌های اجرایی از ظرفیت مسئولیت اجتماعی و پویش‌های مردمی جهت یاری‌رساندن به مدارس هم‌جوارمی باشد.
 
 وی بابیان اینکه امروزه و در عصر کرونا مسئله‌ای مهم‌تر از تأمین وسایل ارتباطی هوشمند برای دانش‌آموزان نیازمند نیست، گفت: در کمیسیون تلفیق مجلس هزار میلیارد تومان برای تهیه تجهیزات هوشمند ارتباطی تصویب‌شده است و صندوق توسعه ملی نیز می‌تواند در این زمینه به یاری آموزش‌وپرورش بیاید.
 
آقای حسینی بابیان اینکه احصای اطلاعات دانش‌آموزان نیازمند از دو مسیر شبکه شاد و سامانه سناد در حال پیگیری است افزود: پس از تهیه تجهیزات هوشمند ارتباطی، ملاک‌های واگذاری این تجهیزات باید توسط معاونت‌های ابتدایی و متوسطه مشخص شود.
 
شایان‌ذکر است، در این نشست آقای کمرئی معاون آموزش متوسطه با ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده در این معاونت در خصوص طرح هدایت گفت: نخستین گام در توزیع عادلانه تجهیزات هوشمند شناسایی است و معاونت آموزش متوسطه با طراحی فرمی در سناد اطلاعات برخی از دانش‌آموزان نیازمند را جمع‌آوری کرده است که تکمیل اطلاعات همه دانش‌آموزان مستلزم مشارکت مدیران و معلمان است.
 
وی افزود: تعیین اولویت در واگذاری‌ها هم از دیگر مباحث مهم است که بهتر است اولویت‌بندی دانش‌آموزان توسط مدیر مدرسه و با نظارت معاونت‌های آموزشی انجام شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
تبلت دادن تهدد واامضا گرفتن که خرداد ماه تحویل مدرسه بدین
نظر شما
آخرین اخبار
نشست شورای معادن چهارمحال و بختیاری
تجلیل از پژوهشگران در سمنان
در حوزه قانونگذاری هیچ خلائی برای خیزش اقتصادی دولت نداریم
آغاز ساخت نخستین هنرستان گردشگری در مرودشت
هفته هجدهم لیگ ملی چوگان
فراخوان یازدهمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوست‌دار کتاب
واگذاری اراضی شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
ممنوعیت خرید مرغ زنده از فروشندگان دوره گرد
عناب، محصولی منحصر‌به‌فرد، اما بی نصیب از فرآوری
از نمایش مستند تا اهدای خون در جشنواره حقیقت
رفع تصرف اراضی ملی در رحیم آباد
برنامه‌های هفدهمین جشنواره ملی پژوهش کانون اعلام شد
کاهش واردات کود آلی به کشور
امضای بیش از ۳۰۰ قرارداد در نمایشگاه فرصت‌های سرمایه گذاری کیش
تجلیل از استعداد‌های برتر ملی دانشگاه فرهنگیان فارس
هشدار پلیس‌راه استان کرمان به رانندگان
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون
پایش میدانی وضعیت بهداشتی پرندگان در تالاب نوروزلو و سواحل جنوبی پارک ملی دریاچه ارومیه
افتتاح زمین چمن مصنوعی در روستای گنبد همدان 
با احتیاط در روز‌های بارانی و برفی آذر حرکت کنید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
لغو تمامی فعالیت‌های ورزشی استان فارس به دلیل هشدار قرمز هواشناسی
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)