پخش زنده
امروز: -
استاندار آذربایجان شرقی بر پیگیری مشکلات مربوط به 5 واحد بزرگ داروسازی استان تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی، پورمحمدی در دهمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه و ستاد اقتصاد مقاومتی استان گفت: صنعت داروسازی استان ما جزو صنایع پیشران است اما آنچنان که باید توسعه نیافته است.
وی پیگیری جدی اخذ مجوز یا تفویض اختیار از وزارت بهداشت و درمان و حل مشکلات مربوط به مجوزهای زیست محیطی که از جمله مسائل 5 واحد بزرگ داروسازی استان را ضروری خواند.
وی بر تسهیل زمینه فعالیت، توسعه و صادرات واحدهای داروسازی استان از سوی دستگاههای مسئول تأکید کرد و گفت: داروسازی از صنایع ارزآور است و با توجه به اینکه آذربایجان شرقی محور توسعه روابط اقتصادی با کشورهای همسایه است، لازم است زمینه صادرات محصولات دارویی به این کشورها بیش از پیش فراهم شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از مسائل و مشکلات صنعت داروسازی استان، گفت: عدم تخصیص ارز، مقررات سازمانها، مشکلات گمرکی و بانکی، کمبود نقدینگی و تأمین مواد اولیه از مهمترین مشکلات این صنعت است.
امین زاده افزود: در آذربایجان شرقی 5 واحد بزرگ داروسازی وجود دارد که 4500 تن دارو تولید می کنند و برای هزار و 877 نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده اند.
وی ادامه داد: استان ما 15 درصد نیاز دارویی کشور را تامین می کند و در شش ماهه اول امسال 312 هزار دلار صادرات از این واحدها انجام گرفته است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی هم از افزایش درآمدهای وصولی استان در 10 ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: میزان درآمدهای مصوب استان در سال جاری، 4200 میلیارد تومان بوده است که تاکنون 3500 میلیارد از این رقم تحقق یافته است.
علیاصغر عباسزاده افزود: در این مدت، 3300 میلیارد تومان از درآمدهای مالیاتی محقق شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 27 درصد افزایش داشته است.
در این جلسه گزارشی از پروژه های اقتصاد مقاومتی و جهش تولید در سال 99 و تبیین چارچوب احصای پروژه های اقتصاد مقاومتی 1400 ارائه شد که بر اساس آن امسال در استان 41 پروژه جهش تولید در حال اجراست و پروژه های اقتصادمقاومتی 1400 نیز بعد از تصمیم گیری در استان انتخاب می شود.