پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: دانشکده تخصصی بندری و دریایی تربیت نیروی مورد نیاز صنعت دریایی و بندری کشور را برعهده خواهد داشت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای محمد راستاد در مراسم امضای تفاهم همکاری با دانشگاه علم و صنعت و امضای دو قرارداد ساخت ۱۰ شناور راهنمابر برای بنادر شمال و جنوب کشور که با حضور وزیر راه و شهرسازی و فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در وزارت راه و شهرسازی برگزار شد افزود: فضای حمل و نقل دریایی به شدت متأثر از تجارت جهانی و منطقهای است و نیاز به آینده نگری، پژوهش و بررسی شرایط داریم تا رقابت پذیری را ارتقا دهیم و سهم بیشتری از حمل ونقل دریایی جذب کنیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: سازمان بنادر و دریانوردی در حوزه فعالیتهای تخصصی دریایی مطالعه و پژوهش را در دستور کار خود قرار داده است.
وی گفت: تلاش میکنیم به واسطه ضرورت تربیت نیروهای متخصص در کشور، زمینه را برای متمرکز کردن آموزشها فراهم کنیم.
راستاد افزود: در گذشته عمده نیروهای متخصص برای ارتقا و جذب یافتههای جدید به خارج کشور هدایت میشدند، اما برنامه ریزی کرده ایم با الگوگیری از تأسیس دانشکده راه آهن در دانشگاه علم و صنعت در بخش دریا و بندر نیز دانشکده تخصصی مربوط به لجستیک و حمل ونقل دریایی و بندری راه اندازی کنیم.
رئیس دانشگاه علم و صنعت نیز در این مراسم گفت: در دانشگاه علم و صنعت غیر از حمل و نقل دریایی، دیگر روشهای حمل و نقل بصورت علمی و مدون به دانشجویان آموزش داده میشود.
آقای جبارعلی ذاکری افزود: دانشگاه علم و صنعت ضمن همکاری با دانشگاههای آلمان مذاکراتی با دانشگاه شانگهای داشته است که امیدواریم از ظرفیت این دانشگاهها برای آموزش اساتید و دانشجویان خود بهرهمند شویم.
وی ابراز امیدواری کرد: تاسیس دانشکده صنایع و علوم دریایی در این دانشگاه بتواند نقشی در توسعه صنایع دریامحور که جزو اهداف کلیدی و اصلی اقتصاد ایران است داشته باشد.