تولید ۱۲۰ هزار تن شیر و گوشت در ساری
مدیر جهاد کشاورزی ساری از تولید ۱۲۱ هزار تن شیر و گوشت قرمز ۱۰ ماه نخست امسال در این شهرستان خبر داد.
وی افزود: این شهرستان با تولید ۵۳ هزار تنی شیر در سال، هشت درصد سهم تولید شیر استان را داراست.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: شهرستان ساری با دارا بودن ۷۳۵ هزار واحد دامی، نقش بسزایی در تولید شیر و گوشت استان دارد که از این واحدها، سالانه ۵۰ هزار تن شیر و ۷۱ هزار تن گوشت قرمز تولید میشود.
پورفلاح بیان کرد: با وجود کارخانجات متعدد لبنیاتی در شهرستان ساری، بخش اعظمی از شیر به صورت مستقیم تحویل گرفته میشود که علاوه بر کاهش نقش واسطه گری و افزایش قیمت، در کاهش بار میکروبی نیز مؤثر است.
وی گفت: شهرستان ساری ۲۲ واحد دامداری صنعتی فعال و هزار و ۶۰۴ واحد دامداری کوچک روستایی به ظرفیت ۷۸ هزار راس دارد که وجود پتانسیل بالای تولیدات دامی در شهرستان ساری سبب احداث صنایع تبدیلی و تکمیلی ایستگاه جمع آوری شیر به تعداد پنج واحد و ۶ کارخانه فرآوردههای لبنی و چهار کارخانه خوراک دام در این شهرستان شده است.