پخش زنده
امروز: -
استاندار قزوین گفت: فعالیت واحدهای دامی نقش مهمی در کمک به تامین امنیت غذایی جامعه دارد و سیاست اصلی دولت تقویت تولید و پشتیبانی از این بخش است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، هدایت الله جمالی پور استاندار قزوین روز چهارشنبه به همراه جمعی از مدیران استانی از یک واحد پرواربندی و تولید گوشت در شهرستان آبیک بازدید کرد و در جریان مسایل و مشکلات آن قرار گرفت.
هدایت الله جمالی پور در این بازدید از واحدهای مختلف این واحد کشاورزی از جمله سیلو، مزارع، دامداری، سردخانه و کشتارگاه بازدید کرد.
تقویت تولید و پشتیبانی از واحدهای دامی
هدایت الله جمالی پور، استاندار قزوین در حاشیه بازدید از مجتمع دامی و تولید گوشت زیاران در شهرستان آبیک، افزود: در همین راستا اولویت اساسی مدیران دستگاهها حمایت از تولیدکنندگان و فعالان این بخش و رفع موانع و مشکلات موجود در این حوزه است.
استاندار با بیان اینکه استان قزوین در تولید و تأمین گوشت سفید و قرمز دارای نقش ملی است، تأکید کرد: با برنامه ریزی مناسب باید ظرفیت پرورش دام و تولید گوشت در مجتمع زیاران افزایش یابد و این واحد به جایگاه اصلی خود در تأمین گوشت کشور بازگردد.
جمالی پور اظهار داشت: فعالیت مجتمعهای دامی و کشتارگاهی باید به شکلی باشد که منافع دامداران خردتر نیز تأمین شود تا به زنجیره تولید آسیب وارد نشود.
استاندار قزوین همچنین با اشاره به اظهارات مدیرعامل این مجتمع در خصوص قرارگیری آن در فهرست واحدهای آلاینده، گفت: قرارگیری واحدها در این فهرست مطابق با قانون و ضوابط است و عوارض و مالیاتهای اضافی که به این واحدها تعلق میگیرد، قانونی است.
استاندار قزوین در ادامه بر حل مسائل و مشکلات مجتمع گوشت زیاران از سوی دستگاههای مربوطه تاکید کرد و در این خصوص قول پیگیری و مساعدت داد.
واحد گوشت زیاران که از قدیمیترین مجتمعهای دامی و تولید گوشت کشور است در سال ۹۶ پس از ۱۰ سال تعطیلی احیا شد و هم اکنون چهار درصد گوشت استان قزوین را تولید میکند.
سالانه ۲۵ تا ۲۸ هزار گوشت قرمز و ۶۰ تا ۶۵ هزار تن گوشت سفید در استان قزوین تولید میشود.
تولید هزار و ۲۵۰ تن گوشت قرمز
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در این بازدید گفت: این مجتمع که سهامداران آن، بانکهای کشاورزی، ملی و تجارت هستند امسال موفق به تولید هزار و ۲۵۰ تن گوشت قرمز شده است.
خمسه گفت: مجتمع گوشت زیاران با کشتار روزانه حدود ۱۰۰ راس گوساله و گاو، حدود چهار درصد گوشت قرمز استان قزوین را تولید میکند.
وی با اشاره به اشتغال ۲۲۰ نفر به شکل مستقیم در این مجموعه، یادآور شد: سالانه حدود ۲۵ تا ۲۸ هزار تن گوشت قرمز در استان قزوین تولید میشود.
خمسه گفت: این واحد دارای ۲۴۳ هکتار مساحت است و علاوه بر تولید گوشت به تولید گندم و جو نیز میپردازد.