تقویت زیرساختهای خراسان جنوبی برای مقابله با موادمخدر
استاندار خراسان جنوبی گفت: خراسان جنوبی به لحاظ امکانات و زیرساخت ها، ضعیف است با این وجود توانسته رتبه اول کشور را در بحث امنیت در سرمایه گذاری از آن خود کند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان جنوبی؛
ملانوری در دیدار با سردار مؤمنی در محل ستاد مبارزه با موادمخدر ریاست جمهوری، به تشریح موقعیت اقلیمی و جغرافیایی استان پرداخت.
وی ضمن اشاره به ظرفیتهای معدنی، کشاورزی، گردشگری استان، از مرز نیز به عنوان پتانسیلی در راستای توسعه خراسان جنوبی نام برد.
به گفته ملانوری؛ با چنین ظرفیتهای بالقوه ای، خ
راسان جنوبی به لحاظ امکانات و زیرساختها، ضعیف است با این وجود توانسته رتبه اول کشور را در بحث امنیت در سرمایه گذاری از آن خود کند.استاندار به مرز گسترده خراسان جنوبی با افغانستان و قرار گرفتن این استان در مسیر دو محور اصلی کشور اشاره کرد و گفت:
با تلاش شبانه روزی نیروهای نظامی و انتظامی، مرزبانی و ارتش، امنیت خوبی بر منطقه حاکم است.ملانوری با تأکید بر آمار کشفیات صورت گرفته از ابتدای سال تاکنون، گفت: بخش عمدهای از این کشفیات با سختی و با کمترین امکانات و تجهیزات انجام میشود.وی افزود: توسعه زیرساختها و تقویت امکانات موجود، قطعاً میتواند توان مقابله را افزایش دهد.
استاندار به مکاتبات صورت گرفته با ستاد مبارزه با موادمخدر اشاره کرد و گفت: همان گونه که در این مکاتبات اشاره شده، موضوع راه اندازی مرکز ماده ۱۶، تقویت ایستگاههای بازرسی سهل آباد و علی آباد، اجرای طرحهای فرهنگی و پیشگیری، کمک به حوزه درمان معتادان و ... از درخواستهای خراسان جنوبی است.
ملانوری تأکید کرد: در حال حاضر تنها مرز فعال خراسان جنوبی، ماهیرود است، اما برای بازگشایی مرز یزدان هم رایزنیهایی صورت گرفته و قطعاً این دو مرز، نیاز به تقویت زیرساختها و تأمین تجهیزات و امکانات دارند.
وی از اعلام آمادگی شرکت ایدرو و قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) برای احداث کارخانه داروسازی در خراسان جنوبی گفت و افزود:
تحقق این برنامه هم حمایتهای ستاد را میطلبد.سردار مؤمنی دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر ریاست جمهوری نیز ضمن موافقت با درخواستهای استاندار در زمینه تقویت زیرساختها و تأمین تجهیزات مورد نیاز در راستای مقابله با موادمخدر، دستورات لازم را برای تحقق آنها صادر کرد.