سیبزمینی تنوری خانگی
سیبزمینی تنوری خانگی را به روش ساده تهیه کنید.
به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، سیبزمینی، چه سرخشده، چه آبپز و تنوری، یکی از محبوبترین میانوعدهها و اسنکها در سراسر دنیا است که با سسهای مختلف میل میشود.
روش تهیه خانگی آن، خوشمزهترین تجربه از سیبزمینی را رقم خواهد زد و میتوانید بهراحتی آن را انجام دهید.
سیبزمینی تنوری از آن دسته غذاهای دوستداشتنی است که به روشهای متفاوت، تهیه و در خیابان و حتی رستورانهای معروف میل میشود. سیبزمینی را به خودی خود میتوان با صدها سس و چاشنی مختلف امتحان کرد و دنیایی از طعم و مزه را چشید.
طرز تهیه سیبزمینی تنوری خانگی و سس جذاب آن را بدانید.
مواد لازم
سیبزمینی، پنج عدد
سیر (له شده) دو حبه
پونه کوهی خشک، یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
جهت تهیه این سیبزمینی تنوری ابتدا باید سس آن را آماده کنید. جهت تهیه این سس، باید سس مایونز، سیر له شده، پونه کوهی و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید تا مزهها بیشتر به خورد هم بروند.
داخل یک قابلمه بزرگ، آب و نمک را به جوش بیاورید. سیبزمینی را اضافه کنید و تقریباً ۱۰ دقیقه آن را بپزید. بیشتر از ۱۰ دقیقه آن را نپزید، زیرا سیبزمینیها له میشوند. روی سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید و فویل را با روغن، کمی چرب کنید.
سیبزمینیها را به صورت مکعبی خرد کنید و روی سینی فر بچینید. مخلوط سس را با قاشق روی سیبزمینیها بریزید. سینی را داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا سیبزمینیها کاملا بپزد و روی سس، قهوهای رنگ شود. میتوانید مقداری فلفل سیاه نیز به سیبزمینیها اضافه کنید. حدود ۱۰ دقیقه کافی است که سیبزمینی تنوری شما آماده شود؛ نوش جان!
فوت و فنهای سیبزمینی تنوری
۱- اگر مایل بودید، میتوانید روی سیبزمینیها کمی پنیر پارمسان پودری یا حتی پنیر پیتزا بریزید.
۲- پونه کوهی و سیر، بهترین طعمدهندههای سیبزمینی تنوری هستند، اما میتوانید بر حسب ذائقه خود، آویشن نیز اضافه کنید.
۳- سیبزمینیها را در مرحله نخست، زیاد نپزید، زیرا هنگام تنوری شدن له میشوند.