فرمانده انتظامی شهرستان نجف آباد
دستگیری سارقان ۹۴ راس دام در نجف آباد
سارقان ۹۴ راس دام یک ساعت پس از سرقت در نجف آباد دستگیر شدند.
![دستگیری سارقان ۹۴ راس دام در نجف آباد دستگیری سارقان ۹۴ راس دام در نجف آباد](/files/fa/news/1399/10/29/5907486_342.jpg)
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ فرمانده انتظامی شهرستان نجف آباد گفت: با اطلاع ماموران انتظامی این شهرستان از یک مورد سرقت احشام از یک دامداری در منطقه اصغرآباد شهرستان خمینی شهر، موضوع به کلیه گشتهای انتظامی این شهرستان و شهرستانهای همجوار اعلام شد.
سرهنگ محمد حسین باباکلانی افزود: ماموران کلانتری ۱۹ ویلاشهر یک ساعت پس از سرقت حین گشت زنی در خیابان نگارستان تعدادی احشام در کنار یک کانال آب رها شده اند را مشاهده کرده و وارد عمل شدند.
وی گفت: ۲ نفر که مراقب این دامها بودند با مشاهده ماموران در تاریکی شب فرار کردند که هر ۲ نفر دستگیر و به سرقت ۹۴ راس دام از شهرستان خمینی شهر اعتراف کردند.
سرهنگ بابا کلانی با اشاره به اینکه دامهای سرقت شده از طی مراحل قانونی به مالک بازگردانده شد افزود: کارشناسان ارزش این دامها را ۴ میلیارد ریال اعلام کردند.