رئیس جهاد کشاورزی فارس:
رهاسازی ۹۰ میلیون متر مکعب آب از سد درودزن برای مصارف کشاورزی
رهاسازی آب از سد درودزن از ساعت ۱۸ روز شنبه ۲۷ دی آغازشده وتا روز دوشنبه ۲۹ دی برنامه زمان بندی آبیاری به تفکیک سه شهرستان به شرکت آب منطقهای اعلام میشود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز فارس، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس حسین پژمان در جلسه کارگروه آب کشاورزی استان فارس با اشاره به رها سازی آب از سد درودزن برای آبیاری اراضی شهرستانهای مرودشت، زرقان و خرامه گفت: در حوزه شبکه شهرستان مرودشت رهاسازی از ساعت ۱۸ روز شنبه بیست و هفتم دی ماه آغازشده وتا روز دوشنبه بیست و نهم برنامه زمان بندی به تفکیک سه شهرستان به شرکت آب منطقهای اعلام میشود.
به گفته وی، رهاسازی آب با توجه به درخواست ذی نفعان و ذی مدخلان در شهرستانهای مرودشت، زرقان و خرامه و نتایج جلسات کارشناسی صورت گرفت.
این مقام مسئول تصریح کرد: فرمانداران دستورات لازم به منظور قطع برق الکتروپمپهای محدوده مناطق پل خان و آهوچر در زمان نوبت آبیاری شهرستان خرامه را صادر میکنند.
پژمان تاکید کرد: نظامهای صنفی کشاورزی شهرستانهای مرودشت، زرقان و خرامه اطلاع رسانی و همکاری لازم به منظور عقد قرارداد کشت شتوی کشاورزان با شرکت بهره برداری شبکههای آبیاری و زهکشی خواهند داشت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اینکه بر اساس مصوبات سی و یکمین جلسه کارگروه آب کشاورزی استان فارس مقرر شده سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان فارس بر اساس شرح خدمات تهیه شده از طرف شرکت سهامی آب منطقهای و درخواست تأمین اعتبار ۲۰ میلیارد ریال، برنامه ریزی لازم را در حداقل دو مرحله مطالعاتی انجام دهد، گفت: توصیه میشود در صورت امکان مرحله اول تأمین اعتبار در امسال میسر شود.
شهرستانهای مرودشت و خرامه و زرقان با سطح زیرکشت بیش از ۱۰۰ هزارهکتار و تولیدی افزون بر ۴۵۰ هزار تن گندم و جو (بیش از ۲۵ درصد کل تولید استان) از قطبهای اصلی تولید محصولات کشاورزی در استان هستند.
.همه فرعی ها کانالها به صورت سنتی وخراب ودرساعت تقسیم کردن آب واقعا مشکل دارند..ومتاسفانه از نظر پخش درقسمت روستاها فشارآب خیلی کم ومتاسفانه یک کشاورز در این چند روز شاید دو سوم یا کمتر آب به زمین داده واین مشکل بزرگ کشاورزی وبا گران شدن همه کارهای کشاورزی ودر شبها هوای سرد..ضرر ان برای کشاورز وجامعه خیلی بیشتر از سود ان میباشد لطفا فکری مهندس شده واین آبیاری را از حالت سنتی با کمک به کشاورزان دربیاورید وفقط اب هدر میرود...ممنون.