بررسی جنایات رژیم صهیونیستی در جنگ ۲۲ روزه غزه براساس موازین حقوق بشری
سابقه و عملکرد هفت دهه گذشته رژیم اشغالگر قدس چیزی جز جنایت کاری و خون آشامی نیست. شواهد متعدد تاریخی نشان می دهد که این رژیم حتی پیش از موجودیت رسمی اشغالگری خود با انجام رشته ای از اقدامات جنایتکارانه قطعنامه سازمان ملل را نقض کرده است.
به گزارش سرویس پژوهش خبرگزاری صدا وسیما: رژیم اشغالگر قدس یکی از مُتمردترین رژیمهایی است که تمرد از دستورات و مقررات بین المللی بخشی جدایی ناپذیر از سابقه وجودی این رژیم اشغالگر است. تاریخ معاصر در هفت دهه اخیر به خوبی ادعای بالا را تایید میکند. این رژیم اشغالگر به یُمن برخورداری از حمایتهای غرب به ویژه آمریکا در شورای امنیت، از بیشترین موارد وتو بهرهمند شده است.
رفتار ضد انسانی و نقض فاحش موازین حقوق بشری در سطحی گسترده در سرزمینهای اشغالی، بی توجهی به قطعنامههای شورای امنیت ازمان ملل، ارتکاب جرائم جنگی، بکارگیری سلاحهای ممنوعه و برخورداری از یکی از بزرگترین زرادخانههای هستهای جهان (بدون تمکین به قوانین الزام آورآژانس بین المللی انرژی اتمی) این رژیم را به یکی از متمردترین بلکه جنایتکارترین رژیم در جهان تبدیل کرده است.
غزه بی شک یکی از نام آشناترین اسامی در رسانهها و جراید البته درسطح بین المللی است. نوار غزه باریکهای است در فلسطین که با تجاوزات مکرر و گسترده رژیم صهیونیستی به این منطقه و بکارگیری انواع تسلیحات و البته نقض فاحش و وسیع حقوق بشر همراه است.
بر این اساس رژیم اشغالگر قدس از ۷ دی ۱۳۸۷ به مدت ۲۲ روز این منطقه غیر نظامی را از زمین و دریا و هوا با انواع تسلیحات زیر آتش گرفت. در جریان این ۲۲ روز آتشباری گسترده رژیم غاصب صهیونیستی، علاوه بر خسارات هنگفت به زیرساختهای غیر نظامی، هزاران نفر زخمی و بیش از یک هزار و چهارصد نفر جان خود را از دست دادند.
پس از پایان تجاوز رژیم اسرائیل، سازمان ملل با تایید گزارش نماینده اعزامی خود به منطقه، رژیم اشغالگر قدس را محکوم نمود. پژوهش حاضر تلاش دارد رفتار رژیم اسراییل ظرف مدت یادشده را با مهمترین و شناخته شدهترین موازین حقوق بشری مطابقت دهد.
متن کامل این مطلب در اینجا قابل دریافت استپژوهشگر: مرتضی هوشیار