پیام رسان خارجی یا پیام رسانهای داخلی؟
پیامرسانهای داخلی با قابلیتهای برتر ارتباطی و تبادل اطلاعات هم نیاز مخاطبان را برطرف کردند و هم برای کامپیوتر توسعه پیدا کرداند.
به گزارش گروه وب گردی
خبرگزاری صدا و سیما؛ واتساپ در آینده نزدیک سیاستهای خود را تغییر میدهد که همین موضوع نه تنها صدای کاربران را درآورده، بلکه مایکروسافت و تلگرام هم نسبت به جمعآوری دادههای کاربران توسط فیسبوک واکنش نشان دادهاند. برخی از کاربران به دنبال کوچ از واتساپ هستند و پیام رسان ها مجدد در مرکز توجه قرار گرفته است .
این که کدام پیام رسان را می توان جایگزین کرد باید دید که پیام رسانها داخلی چقدر توانسته اند خود را به پیام رسان های خارجی برسانند .
پیام رسان هایی مانند سروش،بله ،ایتا ،روبیکا ،گپ ،آی گپ ، از جمله پیام رسانهایی هستند که با آپدیت های متنوع توانستند توجه بسیاری را به خود جلب کنند اکثر پیام رسان های داخلی امکان تماس صوتی و تصویری را هم فراهم کرده اند که با توجه به اینکه سرور این پیام رسان ها در داخل کشور است مصرف اینترنت را به قدری پایین اورده است که تماس های صوتی رایگان محاسبه می کند.
به معرفی برخی از پیام رسانها می پردازیم .
۱- پیامرسان ایرانی بله
اپلیکیشن بله یک پیامرسان کاملا ایرانی بوده که به خوبی قادر به انتقال پیامهای صوتی، تصویری و نوشتاری است. توسعهدهندگان این اپلیکیشن در توصیف آن گفتند: "با بله دیگر در فضای مجازی و بین هزاران پیامرسان مختلف سرگردان نباشید. در این برنامه به راحتی میتوانید با دوستان خود در ارتباط باشید و هرگونه اطلاعات مورد نظر خود را برای آنها ارسال کنید."
به طور کلی میتوان خدمات پیامرسان بله را میتوان به سه دسته مالی، پیامرسان و تعاملی تقسیم کرد. بخش پیامرسانی این اپلیکیشن دارای قسمتهای مختلفی نظیر گفتوگوی فردی و گروهی و ارسال و دریافت پیام است. کاربران از این طریق میتوانند به خوبی باهم ارتباط داشته باشند. یکی از مزیتهای مهم این پیامرسان پرداختهای مالی و انتقال پول درون اپلیکیشن است.
۲- پیامرسان گپ
پیامرسان ایرانی گپ با توانایی و قابلیتهای مناسب ارتباطی خود به سرعت توانست در بین مخاطبان شناخته شود و به طرز چشمگیری در مدت زمانی کوتاه تعداد کاربران آن افزایش یابد.
اپلیکیشن گپ در تمامی فروشگاههای مجازی تلفن همراه موجود و به صورت کاملا رایگان قابل دانلود و نصب است. سازندگان این پیامرسان آن را با هر دو سیستم عامل اندروید و iOS هماهنگ کردهاند.
۳- پیامرسان ایتا
طراحان و سازندگان پیامرسان ایتا از همان ابتدای پروژه ساخت اپلیکیشنی کاملا ایرانی، آن را با هدف رسیدن به جایگاه برتر در بین مخاطبان ایرانی طراحی کردند. این پیامرسان به دلیل داشتن محیطی جذاب و ویژگیهای نرمافزاری مناسب توانست نظر مخاطبان ایرانی را به خوبی به سمت خود جذب کند و در مدت کوتاهی از مرز یک میلیون دانلود در فروشگاه های مجازی بگذرد.
۴- پیامرسان آیگپ
پیامرسان ایرانی آیگپ یک پیامرسان متن باز(open source) مخصوص تلفنهای همراه هوشمند و رایانههای شخصی است. کاربران آیگپ به راحتی میتوانند در این پیامرسان به تبادل پیامهای متنی، عکس، ویدئو و موسیقی و … بپردازند. خدماتی مانند سیستم کارت به کارت، کیف پول دیجیتال، سیستم هواشناسی پیشرفته، استعلام قبوض و پرداخت، دارای دکتر و مشاورین تغذیه و… در آیگپ ارائه میشود.
دستاندرکاران این نرمافزار برای حفظ امنیت کاربران خود لایههای محافظتی متعددی ایجاد کردهاند. آیگپ امنیت همه کاربران را تضمین کرده و از همه خواسته است تا با خیال راحت به گفتگو و تبادل اطلاعات در این پیامرسان بپردازند.
۵- پیامرسان سروش
برخی از بررسیها نشان میدهد که اپلیکیشن سروش پرمخاطبترین پیامرسان ایرانی است و با توجه به گرایش بسیاری از رسانهها به سمت استفاده از آن، تعداد قابل توجهی از کاربرانی ایرانی نیز تصمیم گرفتند به سروش بپیوندند. این پیامرسان، سرویسهای مختلفی را به کاربران ارئه میدهد.
تعدادی از خدمات پیامرسان سروش به شرح ذیل است:
دسترسی سرویس بر بستر وب گوگل، مرتبط سازی با دستگاههای بلوتوث، دوربین، موقعیت مکانی تقریبی (مبتنی بر شبکه)، موقعیت مکانی دقیق (مبتنی بر GPS و شبکه)، تغییر وضعیت همگامسازی بین فعال و غیرفعال، افزودن یا حذف حسابها، یافتن حسابها در دستگاه، تغییر تنظیمات صوتی، ممانعت از به خواب رفتن دستگاه، اجرا شدن در هنگام راهاندازی، دسترسی کامل به اینترنت.
لطفا نرمافزار روبیکا رو هم به این لیست اضافه کنید و در مورد آن هم توضیحاتی ذکر کنید...
با تشکر
همچنین بارها و بارها حساب کاربران هک شدن و نشون دهنده امنیت بشدت پایین اونه. چون وقتی حساب یک نفر مسدود میشه و از پشتیبانی پیگیری میکنید میگه مممکنه هک کرده باشی و یا ...
برای همین روبیکا اصلا جایگزین خوبی برای مهاجرت کاربران را ندارد.
ولی سایر پ
یام رسان ها هم امینتشون اثبات شده و هم امکان جهانی شدنشون وجود دارهمثل گپ که اکنون یک نسخه بین اللملی به نام ویدا داره و یا سروپ پلاس که یک نسخه جهانی داره که فکر کنم اسمش یویو هست.