بهره برداری از واحد تولیدی نان ارگانیک در کیش
واحد تولیدی نان ارگانیک با استفاده از خمیر ترش در جزیره کیش به بهره برداری رسید.
![بهره برداری از واحد تولیدی نان ارگانیک در کیش بهره برداری از واحد تولیدی نان ارگانیک در کیش](/files/fa/news/1399/10/23/5884457_932.jpg)
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مركز كيش، کاوه هدایت نژاد مدیر و سرمایه گذار این مرکز هدف اصلی راه اندازی این مرکز پایین آوردن سرانه مصرف نان و بهرهمند شدن مردم و گردشگران از نان با کیفیت برشمرد.
این مرکز با استفاده از خمیر ترش و پروبیوتیک نانهای غنی شده و با کیفیت را پخت مي كند که قابلیت ماندگاری بيش از ده روز را دارند.
مدیر این واحد تولیدی گفت: در مراحل تولید نان با استفاده از خمیر ترش از هیچ ماده افزودنی و مواد حجم دهنده و شیمیائی استفاده نمی شود.
هدایت نژاد با اشاره به بیش از ده سال سابقه فعالیت در زمینه تولید نانهای حجیم و فانتزی، گفت: حمایت از کارآفرینان اشتغالزایی از سوی مسئولین باعث افزايش کیفیت ارائه خدمات و اشتياق سرمایه گذاران براي سرمايه گذاري بیشتر در جزیره کیش می شود.
هدایت نژاد گفت: با بهره برداري از اين واحد توليدي زمينه اشتغال ۱۵ نفر به صورت مستقیم فراهم شده است.