بهره برداری از واحد تولیدی نان ارگانیک در کیش
واحد تولیدی نان ارگانیک با استفاده از خمیر ترش در جزیره کیش به بهره برداری رسید.
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مركز كيش، کاوه هدایت نژاد مدیر و سرمایه گذار این مرکز هدف اصلی راه اندازی این مرکز پایین آوردن سرانه مصرف نان و بهرهمند شدن مردم و گردشگران از نان با کیفیت برشمرد.
این مرکز با استفاده از خمیر ترش و پروبیوتیک نانهای غنی شده و با کیفیت را پخت مي كند که قابلیت ماندگاری بيش از ده روز را دارند.
مدیر این واحد تولیدی گفت: در مراحل تولید نان با استفاده از خمیر ترش از هیچ ماده افزودنی و مواد حجم دهنده و شیمیائی استفاده نمی شود.
هدایت نژاد با اشاره به بیش از ده سال سابقه فعالیت در زمینه تولید نانهای حجیم و فانتزی، گفت: حمایت از کارآفرینان اشتغالزایی از سوی مسئولین باعث افزايش کیفیت ارائه خدمات و اشتياق سرمایه گذاران براي سرمايه گذاري بیشتر در جزیره کیش می شود.
هدایت نژاد گفت: با بهره برداري از اين واحد توليدي زمينه اشتغال ۱۵ نفر به صورت مستقیم فراهم شده است.