دستگیری باند سارقان به عنف در اهواز +فیلم
ماموران نیروی انتظامی شهرستان اهواز ، ۲ سارق به عنف با اعتراف به ۹ فقره سرقت را دستگیر کردند.
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان ، فرمانده انتظامی اهواز گفت : در پی وقوع چند فقره سرقت به عنف از بانوان ، تحت پوشش تاکسی یا آژانس در برخی مناطق شهر اهواز، بررسی موضوع ودستگیری سارق یا سارقان در دستور کار پلیس این شهرستان قرار گرفت.
![دستگیری ۲ سارق به عنف در اهواز +فیلم دستگیری ۲ سارق به عنف در اهواز +فیلم](/files/fa/news/1399/10/23/5880787_177.png)
به گفته سرهنگ محسن دالوند، با تلاش رئیس و ماموران انتظامی حوزه کلانتری ۲۳ اهواز ، پس از شناسایی و رویت ۲ جوان راکب یک دستگاه خودروی سواری پراید سفید رنگ با پلاک مسروقه روی خودرو ، سارقان زورگیر که قصد فرار داشتند در تعقیب و گریز به دام نیروهای پلیس افتادند.
وی افزود: ۱۲ بانوی مال باخته که پیش از این ، گزارش سرقت ازاموال و زیورآلات خود را به کلانتری ۲۳ اهواز داده بودند، با رویت سارقان ، آنها را شناسایی کردند.
بیشتر بخوانید : اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در ایذه
فرمانده انتظامی اهواز گفت: سارقان دستگیر شده که در این سرقتها با قفل درب خودرو اقدام به اقدام مجرمانه خود و سرقت طلاهای بانوان میکردند ، تا کنون به ۹ فقره سرقت به عنف اعتراف کردند و پس از تشکیل پرونده مقدماتی ، تحویل مراجع قضایی داده شدند.