طرح تشدید رعایت موارد بهداشتی در نانواییهای سوادکوه
رئیس آرد و غله مازندران از اجرای طرح تشدید رعایت موارد بهداشتی در نانواییهای شهرستان سوادکوه خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، علی رمضانی مقدم گفت: با حضور اعضای کارگروه آرد و نان، فرمانداری، اداره صمت، بهداشت، اتحادیه و نمایندگی غله مازندران در قالب ۸ گروه و همزمان، از واحدهای خبّازی شهرستان سوادکوه بازرسی به عمل آوردند.
رئیس آرد و غله مازندران با اشاره به ارزیابی بازرسان مرکز بهداشت و بهداشت محیط مبتنی بر رعایت شیوه نامههای بهداشتی توسط این واحدها افزود: بازرسان این اداره نیز براساس نکات صنفی و دستورالعملهای ابلاغ شده توسط کارگروه استان به هر واحد صنفی مانند میزان پخت، رعایت وزن خمیر، پخت نان با توجه به سهمیه تعلق گرفته، حضور متصدی، رعایت تعطیلات، ساعت کار، دارا بودن ترازوی دیجیتال و ... را مورد بررسی قرار دادند.
رمضانی مقدم به رعایت کردن شیوه نامههای بهداشتی در بیشتر خبازیهای شهرستان سوادکوه گفت: با توجه به اینکه برخی از واحدها این مسائل را رعایت نکرده بودند، تذکرات و راهنماییهای لازم، توسط همکاران به آنها داده شد.
رئیس آرد و غله مازندران با بیان اینکه چند واحد صنفی اقدام به تعطیلی خودسرانه و کم کردن وزن خمیر کرده بودند افزود: پرونده آنها پس از بررسی، تعیین بازرسان و تکمیل فرمهای مربوطه به اداره صمت و سپس به اداره تعزیرات استان معرفی میشود.