پزشک متخصص آی سی یو در انگلیس اعلام کرد
پزشک انگلیسی: در حال افزایش تختهای آی سی یو هستیم
پزشک یکی از بیمارستان های لندن گفت: ما همیشه در حال افزایش دادن تعداد تختهای آی سی یو هستیم و ما کادر درمانی خود را با فراخوان از سایر مناطق افزایش میدهیم.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، دکتر روپرت پیرس پزشک بخش مراقبتهای ویژه در یکی از بیمارستانهای شرق لندن در گفتگو با شبکه اسکای نیوز درباره وضعیت کرونا در لندن و اظهارات صادق خان شهردار لندن درباره وضعیت بیمارستانهای این شهر گفت: اول از همه میخواهم پیام صادق خان درباره سلامت عمومی مردم را مورد تایید و تاکید قرار دهم. ما میتوانیم این ویروس را کنترل کنیم البته اگر طبق قوانین عمل کنیم. میخواهم مردم لندن و مردم در کل کشور درک کنند که خدمات درمانی ملی انگلیس با افتخار برای حمایت از شما ایستاده است. هم اکنون ما باید ویروس کرونا را کنترل کنیم. ما برای مراقبت از همه بیماران - نه فقط بیماران کرونایی- نیازمند ظرفیت و توانایی هستیم.
دکتر روپرت پیرس در پاسخ به این سئوال که به ما گفته شد از روز کریسمس تعداد بیمارانی که در پایتخت به دستگاه تنفسی متصل هستند دو برابر شده است. برای ما بگویید شما هم اکنون در بخش مراقبتهای ویژه چه مشاهده میکنید؟ گفت: ما همیشه در حال افزایش دادن تعداد تختهای آی سی یو هستیم. ما کادر درمانی خود را با فراخوان از سایر مناطق افزایش میدهیم. با ارزشترین منبعی که در بخش مراقبتهای ویژه داریم پرستاران ما هستند که بسیار آموزش دیده اند. آنها در زمینه ارائه خدمات آی سی یو به بیماران -شامل اتصال دستگاههای تنفس مصنوعی، دستگاههای دیالیز و تزریق داروها - تخصص دارند. ما هم اکنون مجبوریم از یک پرستار آموزش دیدهی بخش آی سی یو برای سه بیمار استفاده کنیم. ما داریم به سمتی حرکت میکنیم که به ازای هر چهار بیمار در بخش آی سی یو از یک پرستار استفاده کنیم. ما باید با تامین پرستاران این شکاف را پر کنیم و این کار را با کمک گرفتن از دانشجویان پزشکی یا پرستاران سایر مناطق انجام میدهیم. حتی مشاوران بیمارستانها نیز از سایر مناطق میآیند و به ما کمک میکنند.
دکتر روپرت پیرس در ادامه افزود: یکی از چیزهایی که من در طی این یک سال دیدم عزم کامل کارکنان خدمات درمانی ملی انگلیس برای ارائه بهترین مراقبتهای درمانی برای بیماران است. به نظر من برای همه واضح و روشن است که توانایی ما برای ارائه خدمات درمانی به شدت محدود شده است.
هم اکنون به علت نیازهایی که در بخش اورژانس وجود دارد ما نمیتوانیم مراقبتهای درمانی معمول، ارائه خدمات در کلینیکهای سرپایی و جراحیهای انتخابی را طبق معمول انجام دهیم. این افراد هم نیاز به مراقبت دارند.
این پزشک درباره مقایسه وضعیت بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها با موج اول کرونا و در واکنش به صحبتهای صادق خان شهردار لندن که وضعیت را شبیه به جنگ توصیف کرده بود گفت: قیاسهای زیادی با جنگ صورت میگیرد. بزرگترین تفاوت بین موج اول و موج دوم مدت زمان طول کشیدن آن است. در موج نخست کرونا ما در فاصله دو، سه یا چهار هفته از چند مورد ابتلا به اوج کرونا رسیدیم، ولی در موج دوم از اواخر اکتبر یا اوایل نوامبر شاهد افزایش موارد ابتلا هستیم و این موارد ادامه دارد و ظاهرا قصد ندارد تا پایان ژانویه هم متوقف شود.
وی درباره روحیه کارکنان بخش درمانی گفت: روحیه ما همیشه بالا است. اگر به بیمارستانها بیایید میبینید که کارکنان لبخند میزنند. مشکلی که وجود دارد این است که وقتی مسئله بدی برای ما رخ میدهد بیشتر از قبل ناراحت میشویم. ما وقتی که به خانه میرویم به سختی میخوابیم و نمیتوانیم استراحت کنیم.
این پزشک در واکنش به کسانی که مقررات و پروتکلهای بهداشتی را رعایت نمیکنند گفت: باید بگویم که همه ما در این مشکل با هم هستیم. ما هم باید فاصله گذاری را رعایت کنیم. خانواده من نیز محدودیت را رعایت میکنند. فرزندان من در خانه درس میخوانند. پدر همسرم جراحی قلب خود را به تاخیر انداخت. تجربیاتی این چنینی برای کارکنان خدمات درمانی ملی انگلیس مثل تجربیات سایر افراد است، ولی راه حل این بیماری همه گیر در دست همه ما است البته اگر همه رعایت کنیم. میتوانیم این ویروس را مثل موج اول کنترل کنیم البته اگر قوانین را رعایت کنیم و محدودیت را محترم بشماریم. یکی از مهمترین کارها این است که خانوادهها نباید دور همی داشته باشند. یکی از بدترین مکانها برای شیوع و انتقال ویروس کرونا، دورهمیهای خانوادگی است.