برداشت پیاز از زمینهای کشاورزی هرمزگان
برداشت پیاز در ۹ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی هرمزگان آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس ؛ مدیر زراعت جهادکشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت ۴۰۹ هزار تن پیاز از زمینهای کشاورزی استان برداشت شود.
سیدرضا امیری زاده افزود: برداشت پیاز تا اردیبهشت ماه سال آینده ادامه دارد.
ارقام تاکی، مینروا و ریوبراوو از ارقام کشت شده پیاز در هرمزگان است.
وی گفت: محصول برداشت شده به بازارهای سراسر کشور فرستاده میشود.
بیشتر بخوانید : برداشت پیاز در شهرستان مینابپیاز با داشتن ویتامینهای A , B , C و همچنین آهن، گوگرد، فسفر، کلسیم، پتاسیم، سدیم و ید در جلوگیری از رشد سرطان روده بزرگ، تنظیم قند خون، کاهش درد و التهاب مفصل و در درمان سرماخوردگی مفید است.