تولید سالانه ۲۹ هزار تن گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری از تولید سالانه ۲۹ هزار تن گوشت مرغ در این استان خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکزچهارمحال وبختیاری؛ سام مردانی میزان تولید سالانه گوشت مرغ در این استان را ۲۹ هزار تن اعلام کرد و افزود: بر اساس احتساب سرانه مصرف، ۵ هزار تن مازاد بر نیاز استان گوشت مرغ وجود دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: چنانچه تولید با تمام ظرفیت در استان انجام شود میزان مازاد بر نیاز گوشت مرغ به ۱۰ هزار تن میرسد.
مردانی گفت: همچنین هر ساله حدود ۲۵۳ هزار تن شیر در چهارمحال و بختیاری تولید میشود.
وی نیاز مردم استان به شیر را سالانه ۱۸۰ هزار تن اعلام کرد و ادامه داد: با احتساب سرانه مصرف، حدود ۷۵ هزار تن شیر مازاد استان وجود دارد که به صورت خام یا فرآوری شده از استان خارج میشود.
مردانی گفت: هم اکنون چهارمحال و بختیاری به لحاظ سرانه تولید شیر در کشور رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.
مردانی میزان تولید گوشت قرمز در سال را ۲۷ هزار تن در سال بیان کرد و ادامه داد: با توجه به اینکه نیاز استان ۱۸ هزار تن است حدود ۹ هزار تن مازاد نیاز به خارج استان ارسال میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان گفت: بر اساس آمارگیری سال ۹۸ میزان تولید عسل در سال دو هزار و ۹۰۰ تن است