• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۹۰۱۶
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۶
اجتماعی
سی و هشتمین اجلاس شورای عالی استان‌ها؛

اعضای شورای عالی استان ها بازرس افتخاری می شوند

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: تمامی اعضای شورای عالی استان‌ها بازرس افتخاری برای بررسی وظایف و موارد قانونی در کار‌ها می‌شوند.

اعضای شورای عالی استان ها بازرس افتخاری می شوندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام و المسلمین حسن درویشیان در سی و هشتمین اجلاس شورای عالی استان‌ها افزود: در دوره تحولی قوه قضاییه شاهد تغییر کاملاً محسوس هستیم به خصوص چند رویکردی که جزو اولویت‌های قوه قضاییه و سازمان بازرسی است.

وی ادامه داد: یکی از آن رویکرد‌ها مبارزه با فساد، شناسایی بستر‌ها و ساختار‌هایی است که موجب فساد، رانت و خسارت به امنیت ملی و سلب اعتماد عمومی می‌شود و بخشی از این ساختار‌ها مربوط به قوانین حاکم از جمله در حوزه‌های مالی، بانکی و شهرداری هاست.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور افزود: این اولویت‌ها را در کارمان قرار دادیم و برنامه کاریمان را بر اساس مسئولیت محوری قرار می‌دهیم و ما فکر می‌کنیم، اگر به مسائل اصلی کشور ولو محدود و مسائل خرد و جزء بپردازیم و از تخلف و سوء جریان‌ها جلوگیری کنیم مانند چشمه‌ای که هر چه آب از آن برداشت می‌شود می‌جوشد بنابراین یکی از موضوعات اولویت دار ما جلوگیری از تخلفات و سوء جریانات است.

حجت الاسلام و المسلمین درویشیان گفت: در حال حاضر هم شما، هم مردم و هم مجلس شورای اسلامی راضی نیستید و حتماً باید به این موضوعات و مشکلات رسیدگی شود.

وی ادامه داد: در جریان هستید که اصلاح قانون شورا‌ها در مجلس مطرح شده و به آن پرداخته و نمایندگان به آن پرداختند و قانون جدید برای شورا در راه است و ان شاءالله به این دوره از خدمات و مسئولیت برسد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: در رابطه با قانون طرح تعارض منافع دولت لایحه‌ای داده و مجلس هم طرحی در این زمینه ارائه داده که مهم‌ترین ماده‌ای که مربوط به قوه قضاییه می‌شود مسئولیت و نظارت بر اجرای تعارض منافع است که بسیاری از این رانت‌ها به دلیل تعارضی است که بین دستگاه‌ها وجود دارد.

حجت الاسلام والمسلمین درویشیان افزود: یکی از موضوعاتی که جزو اولویت‌ها و راهبرد‌های قوه قضاییه است تکریم و کرامت انسانی و برخورد مناسب با آنان است که جزو اولویت قوه قضاییه محسوب می‌شود.

وی گفت: پرداختن به حقوق عامه و ترک حقوق عامه که رئیس قوه قضاییه به دادستان‌های سراسر کشور ابلاغ کردند و موارد متعددی در بررسی هایمان برخورد کرده ایم که ترک وظیفه داشتند مانند سیل سال گذشته که لایروبی مسیل‌ها که باید انجام می‌شد، اما نسبت به آن غفلت صورت گرفته بود، خسارت‌های مالی و جانی وارد شد که قابل بخشش نیست و زمانی که ما به خوزستان رفتیم با رویکرد مقابله با افراد خاطی در زمینه سیل خوزستان رفتیم تا ببینیم چه دستگاه و مسئولانی در زمان خودش به وظایفشان عمل نکردند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور افزود: ما به همه همکارانمان در سراسر کشور گفته ایم که در خصوص بازرسی و بررسی هایشان به مسائلی که باید انجام می‌شده و غفلت صورت گرفته است حتماً توجه کنند.

حجت الاسلام و المسلمین درویشیان ادامه داد: لذا از تمام ظرفیت‌های موجود برای برخورد با کسانی که ترک منافع عامه کرده اند استفاده می‌کنیم، اما تعداد افرادی که باید نسبت به این مسئولیت اقدام کنند کم است که از همین جا تمامی اعضای شورای عالی استان‌ها برای بررسی وظایف و موارد قانونی در کار‌ها بازرس افتخاری می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: ما همه باید تلاش کنیم از ظرفیت‌هایی که قانون برای شورا در نظر گرفته است، استفاده کنیم و بستر‌های مناسبی برای ظرفیت‌های قانونی در نظر گرفته شود.

اصلاح لایحه تعارض منافع کمیسیون ماده 100 شهرداری ها

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت:​ اصلاح تعارض منافع کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری‌ها را دیوان عدالت اداری به مجلس شورای اسلامی پیشنهاد داده است.

​ حجت الاسلام و المسلمین درویشیان در حاشیه این جلسه در جمع خبرنگاران افزود: پیشنهاد اصلاح موضوع تعارض منافع کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری‌ها را دیوان عدالت اداری به مجلس شورای اسلامی ارائه کرده است و ما هم در بررسی هایمان به این مومضوع رسیدیم و به مجلس منعکس می‌کنیم.

وی گفت: موضوع تعارض منافع، مصادیق فراوانی در دستگاه‌های اجرایی دارد و خوشبختانه دولت لایحه‌ای تحت عنوان تعارض منافع به مجلس داده و مجلس هم طرحی را در این باره در حال بررسی دارد و سازمان بازرسی هم نظراتش را برای این طرح عنوان کرده است که هفته آینده نهایی می‌شود.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: طرح در صحن علنی مجلس مسیر خود را طی می‌کند که در مصوبه کمیسیون پیش بینی شده است و سازمان بازرسی مسئولیت نظارت بر اجرای قانون تعارض منافع را دارد و این قانون در همه دستگاه‌های دولتی و حتی دستگاه‌های خصوصی قابلیت اجرایی شدن دارد.

وی گفت: جلسه‌ای که امروز برگزار شد جلسه خوبی بود که به مطالبات اعضای شورای عالی استان‌ها و دغدغه‌های آن‌ها پرداخته شد و درباره سازمان بازرسی و قانون شهرداری‌ها و برخی از دستگاه‌های استانی، اعضای شورای عالی استان‌ها قرار شد که این مسائل را پیگیری کنیم.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد:در رابطه با مسائل شورا‌ها و شهرداری‌ها و برخی از آسیب‌هایی که ما در بازرسی و بررسی‌ها در رابطه با شورا‌ها و شهرداری‌ها به آن رسیدیم نظر بنده این بود که قانون شهرداری نیازمند اصلاح است.

وی افزود: یکی از مباحثی که ما همواره در این جلسات مطرح می‌کنیم این است که سازمان بازرسی یکی از رویکردهایش در دوره جدید، پرداختن به مسائل اصلی کشور است که امروز یکی از این مسائل حوزه شهرداری است.

حجت الاسلام و المسلمین درویشیان گفت: به علت اینکه مردم به این مکان زیاد مراجعه می‌کنند و شورا‌ها هم ناظر بر شهرداری هستند بر نکاتی در این باره تاکید شد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: توصیه‌هایی در این باره شد و قرار شد کارگروه مشترکی بین سازمان بازرسی کشور و شورای عالی استان‌ها برگزار و مسائل فی مابین پرداخت شود و خروجی آن به تمام شورا‌های کشور منعکس شود.

راه اندازی سامانه ثبت تخلفات و شکایات در شورای عالی استان ها

اعضای شورای عالی استان ها بازرس افتخاری می شوندرئیس شورای عالی استان‌ها از راه اندازی سامانه ثبت تخلفات و شکایات با نظارت سازمان بازرسی کل کشور خبر داد.

آقای علی احمدی در حاشیه این جلسه در جمع خبرنگاران با اشاره به جلسه امروز با رئیس بازرسی کل کشور گفت: قرار شد بر اساس تفاهم نامه‌ای، سامانه ثبت تخلفات و شکایات در شورای عالی استان‌ها راه اندازی شود.

وی گفت: شکایات زیادی از کل کشور به ما رسیده است لذا جلسه امروز برای امضای تفاهم نامه و حرکت مشترک با سازمان بازرسی کل کشور بود چرا که مردم از برخی تخلفات و حرکت‌های نابهنجار تعدادی مسئولان ناراحت هستند و این موضوع موجب نارضایتی مردم می‌شود.

رئیس شورای عالی استان‌ها تصریح کرد: در حال حاضر ۱۲۵ هزار و ۹۹۲ عضو شورای شهر و روستا در کشور داریم و از طریق این شبکه می‌توانیم بسیاری از مشکلات مردم را احصاء و از طریق سازمان بازرسی کل کشور و مراجع قضایی پیگیری کنیم تا بتوانیم بسیاری از مشکلات شهر‌ها و روستا‌ها را برطرف کنیم و در واقع این موضوع می‌تواند ثمرات زیادی برای مردم داشته باشد.

آقای احمدی گفت: حضور رئیس سازمان بازرسی کشور در جلسه امروز نشان می‌دهد که شورای عالی استان‌ها به عنوان پارلمان دوم کشور به دنبال این است که بتواند در مبحث پیگیری مشکلات مردم و رفع آن از طریق دستگاه قضایی کاری انجام دهد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز فصل جدید عملیات اجرای سد مشمپا با قرارداد ۳۰ هزار میلیارد ریالی
توصیه‌های تغذیه‌ای برای کودکان مبتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
تشدید بارندگی ها در پایان هفته سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
هوای سرد در تهران ماندگار است
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
جام جهانی اسکیت رولبال؛ بانوان ایران بر سکوی سوم جهان ایستادند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)