به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز آبادان، این روزها
مردم باز هم از کمبود روغن گلایمند هستند. کالایی که به نظر میرسد مشکل توزیع آن در بسیاری شهرها رفع شده در آبادان همچنان با توزیع نامناسب روبروست.
در حالی که مسئولان مختلف همچنان از توزیع روغن خوراکی در بازار خبر میدهند مشاهده صفهای طولانی برای خرید روغن همچنان محسوس است.
معاون بازرگانی و اقتصادی سازمان صمت خوزستان از توزیع روغن خوراکی در میان فروشندههای دارای پروانه کسب گفت.
رحمان ناصریان میگوید: از منابع دیگری غیر از ستاد تنظیم بازار سهمیه خوبی از روغن خوراکی برای استان جذب کرده است!
در روزهای گذشته،
اما نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی خواستار رسیدگی فوری مسوولان به وضعیت کمبود روغن خوراکی در شهرهای مختلف استان خوزستان شد.
جلیل مختار افزود: وزارت صمت باید به وضعیت تاسف انگیز کمبود روغن خوراکی مورد نیاز مردم رسیدگی کند و پاسخگوی وضعیت فعلی باشد.
وی خاطر نشان کرد: کمبود روغن به یک معضل جدی برای مردم خوزستان تبدیل شده و شکلگیری صفهای طولانی و به خطر افتادن سلامت مردم در این شرایط خاص کرونایی را در داشته است.
نماینده مردم آبادان با تاکید به برخی گزارشات مردمی در خصوص الزام کردن مردم به خرید اقلامی در کنار روغن، گفت: طبق ماده ۶۴ قانون نظام صنفی، فروش اجباری جرم است و تعزیرات حکومتی باید در این زمینه قاطعانه برخورد کند.
در این میان استاندار خوزستان هم به مدیرکل سازمان صمت درباره پاسخگویی در این باره تذکر داد.
غلامرضا شریعتی با اشاره به سکوت چندین ماهه مدیر عامل صمت افزود: توصیه میکنم همه مدیران پاسخگوی اصحاب رسانه باشند، به مدیر عامل صمت استان خوزستان نیز تذکر میدهم که باید پاسخگوی همه رسانهها باشد.
حالا
دادستان خرمشهر روز گذشته از تامین روغن خوراکی از شرکت روغن کشی این شهرستان خبر داد.
فاخر باوی با ورود به ماجرا و پس از بازدید از شهرک صنعتی خرمشهر و شرکت روغن کشی و مذاکره با مدیر تصفیه روغن وزارت دفاع، گفته روغن مورد نیاز شهرستان خرمشهر از این شرکت تامین شود.
وی افزود در این راستا ۳۵ تن روغن از این شرکت وارد خرمشهر شد و قرار بود امروز و دیروز توزیع شود.
با شرایط کرونایی جامعه و تاکید بر لزوم فاصله گذاری اجتماعی آیا بهتر نیست مسئولان برای کنترل عرضه روغن و تنظیم قیمتها چاره دیگری جز صفهای طولانی بیاندیشند؟