۵۴ درصد معاینه پزشکان، الکترونیک شده است
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت:هم اکنون ۹۲ درصد مطبها به سامانه نسخه نویسی الکترونیک متصل شده اند و پنجاه و چهار و دو دهم (۵۴/۲) درصدشان از این سامانه استفاده میکنند.
به گزارش خبرنگار حوزه سلامت گروه علمی فرهنگی هنری
خبرگزاری صدا و سیما، آقای دکتر ناصحی در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: نظام ارجاع و پزشکی خانواده در ۲ استان مازندران و فارس اجرا شده است. تا پایان سال استانهای کرمان، یزد، کردستان و چهارمحال بختیاری به نظام ارجاع میپیوندند و برای هر جمعیت ۲ هزار نفری یک پزشک به عنوان پزشک خانواده در نظر گرفته شده است.
وی گفت: ما در حوزه پیشگیری چندان موفق عمل نکرده ایم و به همین دلیل، هزینهها فقط در حوزه درمان صرف میشود و به جای تصویر برداریها و آزمایشهای بی مورد باید با مشاوره پزشکی و نظام ارجاع بتوانیم موضوع پیشگیری را تقویت کنیم.
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: هر ماه تعداد زیادی آنژیوگرافی انجام و در آنها کمتر از ۲۰ درصد، موارد بیماری گزارش میشود که ۸۰ درصد آنها غیر ضروری است.
وی گفت: برای پزشکانی که از طریق نظام الکترونیک خدمت رسانی میکنند در همان روز پرداختی انجام و به ازای هر معاینه ۴ هزار تومان بیشتر از تعرفه به پزشک پرداخت میشود تا همکاران به استفاده از نظام الکترونیک تشویق شوند.
آقای دکتر ناصحی افزود: برای تعرفههای پزشکی سال آینده بین ۲۰ تا ۲۵ درصد پیشنهاد افزایش تعرفه داده ایم که این موضوع باید در شورای عالی بیمه تایید شود.
دانشگاههای علوم پزشکی درصدی از درآمد خود را به مطالبات دارویی اختصاص دهند
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: براساس قانون ، دانشگاه های علوم پزشکی باید درصدی از درآمد خود را برای پرداخت مطالبات شرکت های دارویی اختصاص دهند.
دکتر محمدمهدی ناصحی افزود: برای پرداخت مطالبات دارویی ، ما صندوق های جداگانه ای در دانشگاه های علوم پزشکی داریم که باعث می شود تا حد زیادی مطالبات دارویی پرداخت شوند.
وی گفت: سازمان های بیمه گر در پرداخت بدهی خود به دانشگاه های علوم پزشکی تقریبا به روز شده اند و تا پایان این ماه هم دو هزار میلیارد تومان دیگر به دانشگاه ها اختصاص می دهیم.
آقای ناصحی افزود: تاکید ما بر این است که پول دارو در مسیر مطالبات دارویی شرکت های تامین کننده مصرف شود.
وی باتوجه به بدهی چند هزار میلیارد تومانی دانشگاه های علوم پزشکی به شرکت های تامین کننده دارو گفت : از آنجا که صندوق های جداگانه ای برای پرداخت مطالبات دارویی درنظر گرفته شده است بعید می دانم دانشگاه های علوم پزشکی این پول را در جای دیگری هزینه کنند