به گزارش
خبرگزاری صداو سیما،مرکز اصفهان؛به گفته معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان، نانوایان این استان باید با اتخاذ رویکرد مشتری مداری، نان را براساس نظر آنان ارائه دهند چرا که ما به دنبال ارتقای کیفیت آن هستیم.
حسن قاضی عسگر، از نانوایان خواست برای نانهای یارانهای نوع اول تافتون از کنجد استفاده نکنند و نان را به صورت مصوب و با وزن مشخص به مشتری تحویل دهند.
وی اضافه کرد: گندم یارانهای با دو نرخ ۶۶۰ تومان (آرد یارانهای نوع اول) و ۹۰۰ تومان (آرد یارانهای نوع دوم) به فروش میرسد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: در شهرستان اصفهان بیشتر از آرد یارانهای نوع دوم و در شهرستانهای اطراف از آرد یارانهای نوع اول استفاده میشود.
وی با بیان اینکه اخیرا حدود ۱۳ نانوایی سنگک پز به صورت آزادپز مجوزگرفتند افزود: آرد یارانهای نوع اول به نانواییهای سنگک پز ارائه نمیشود بلکه با آرد یارانهای نوع دوم پخت میکنند.
قاضی عسگر ازشهروندان استان اصفهان خواست، تخلف نانواییها را به سامانه ۱۲۴، بازرسی اصناف و تعزیرات حکومتی اطلاع دهند.
به گفته معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان، حدود سه هزار و ۲۰۰میلیارد تومان یارانه آرد و نان به استان اصفهان تعلق میگیرد.
اصفهان در زمینه کیفیت گندم، آرد و نان تولیدی از استانهای برتر در کشور است.
قیمت نان در اصفهان آبان، ۱۷ تا ۲۳ درصد گران شد.
در استان اصفهان بیش از دو هزار واحد رسمی نانوایی فعال است که نیمی از آنها در شهرستان اصفهان هستند.