تولید گوشت مرغ «آ مثبت» در آذربایجانشرقی
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی گفت: این استان با استفاده از توان بخش خصوصی موفق به تولید گوشت مرغ «آ مثبت» بالاترین رتبه این محصول شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، امیرحسین بهداد در بازدید از کشتارگاه صنعتی طیور جهان مرغ مرند، افزود: این روند ادامه داد و تلاش میشود همه کشتارگاههای استان بتوانند به بالاترین رتبه کشتارگاهی و رتبه تولید محصول در کشور دست یابند.
وی با تاکید بر ضرورت اهتمام مداوم بر تامین سلامت و کیفیت خدمات ارائه شده به شهروندان، اظهار کرد: با تلاشهای شبانه روزی همکاران دامپزشکی، کشتارگاههای استان از نظر کیفیت و سطح بهداشتی از وضعیت خوبی برخوردار هستند.
مدیرکل دامپزشکی استان با اشاره به اقدامات خوب در کشتارگاه مرند، گفت: در زمان کنونی در سطح استان ۱۱ کشتارگاه صنعتی طیور وجود دارد که از این تعداد یک کشتارگاه موفق به دریافت رتبه +A و ۲ کشتارگاه نیز موفق به دریافت رتبه A کشتارگاهی شده اند.
بهداد ادامه داد: ۲ کشتارگاه دیگر نیز اقدام به تکمیل تجهیزات کشتارگاهی خود کرده اند تا بتوانند پس از ممیزی کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان رتبه A خود را دریافت کند.
هم اکنون ۷۲۰ واحد مرغداری در آذربایجان شرقی وجود دارد و این استان از قطبهای تولید گوشت مرغ کشور محسوب میشود.
کشتارگاههایی که دارای خط ۲ کشتاری باشند، محصولات تولیدی شان در درجههای «آ» و «آ مثبت» دسته بندی میشوند.