تولید گوشت مرغ «آ مثبت» در آذربایجانشرقی
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی گفت: این استان با استفاده از توان بخش خصوصی موفق به تولید گوشت مرغ «آ مثبت» بالاترین رتبه این محصول شد.
![تولید مرغ «آ مثبت» در آذربایجانشرقی تولید مرغ «آ مثبت» در آذربایجانشرقی](/files/fa/news/1399/10/17/5851813_352.jpg)
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، امیرحسین بهداد در بازدید از کشتارگاه صنعتی طیور جهان مرغ مرند، افزود: این روند ادامه داد و تلاش میشود همه کشتارگاههای استان بتوانند به بالاترین رتبه کشتارگاهی و رتبه تولید محصول در کشور دست یابند.
وی با تاکید بر ضرورت اهتمام مداوم بر تامین سلامت و کیفیت خدمات ارائه شده به شهروندان، اظهار کرد: با تلاشهای شبانه روزی همکاران دامپزشکی، کشتارگاههای استان از نظر کیفیت و سطح بهداشتی از وضعیت خوبی برخوردار هستند.
مدیرکل دامپزشکی استان با اشاره به اقدامات خوب در کشتارگاه مرند، گفت: در زمان کنونی در سطح استان ۱۱ کشتارگاه صنعتی طیور وجود دارد که از این تعداد یک کشتارگاه موفق به دریافت رتبه +A و ۲ کشتارگاه نیز موفق به دریافت رتبه A کشتارگاهی شده اند.
بهداد ادامه داد: ۲ کشتارگاه دیگر نیز اقدام به تکمیل تجهیزات کشتارگاهی خود کرده اند تا بتوانند پس از ممیزی کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان رتبه A خود را دریافت کند.
هم اکنون ۷۲۰ واحد مرغداری در آذربایجان شرقی وجود دارد و این استان از قطبهای تولید گوشت مرغ کشور محسوب میشود.
کشتارگاههایی که دارای خط ۲ کشتاری باشند، محصولات تولیدی شان در درجههای «آ» و «آ مثبت» دسته بندی میشوند.