امضا تفاهم نامه میان پردیس کیش دانشگاه امیرکبیر و شرکتهای دانش بنیان سلامت
پردیس بین المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر و انجمن شرکتهای دانش بنیان سلامت استان تهران تفاهم نامه همکاری منعقد کردند.
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه گروه علمی فرهنگی هنری
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، این تفـاهمنامه در راسـتای استفـاده بهینه از ظـرفـیتها و توانمنـدیهای علـمی، آموزشی، پژوهـشی، فنـاوری و نـوآوری پردیس بینالمللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر و ظرفیتها و امکانات مدیریتی و تخصصی انجمن شرکتهای دانشبنیان حوزه سلامت استان تهران در راستای ایجاد و گسترش زمینههای همکاری ملی و بینالمللی در خصوص بهرهمندی از ظرفیتهای طرفین منعقد شده است.
همکاری و تعامل در زمینه استقرار، فعالیت و جذب سرمایهگذاری داخلی و خارجی شرکتهای خلاق، دانشبنیان و نوآور عضو انجمن در مرکز نوآوری کیش با تأکید بر تجاریسازی بینالمللی، تقویت صادرات محصولات و خدمات خلاق و دانشبنیان حوزه سلامت، همکاری و تعامل در طرحهای مرتبط با فناوریها و نوآوریهای حوزه سلامت از محورهای این تفاهم نامه همکاری است.
همچنین در این تفاهم نامه بر همکاری و تعامل در راهاندازی شتاب دهنده مکمل و تخصصی بینالمللی با تمرکز بر صادرات محصولات و خدمات خلاق و دانشبنیان حوزه سلامت، همکاری و تعامل برای کمک به تجاریسازی محصولات و خدمات خلاق و دانشبنیان حوزه سلامت از طریق ارائه خدمات مشاورهای و منتورینگ توسط کارشناسان، مشاوران، مدیران و استادان خبره و همکاری و تعامل برای تعریف و اجرای طرحهای مطالعاتی در حوزههای مورد نیاز شرکتهای دانشبنیان و خلاق حوزه سلامت تأکید شده است.
راه اندازی ۴ مرکز نوآوری در دانشگاه امیرکبیر، به زودی
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: ۴ مرکز جدید نوآوری با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در این دانشگاه راه اندازی میشود.
آقای دکتر حسین حسینی تودشکی در مراسم امضا تفاهم نامه همکاری پردیس بین المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر و انجمن شرکتهای دانش بنیان سلامت استان تهران گفت: هم اکنون بیش از ۲۸۸ شرکت فناور و دانش بنیان در این دانشگاه مشغول به فعالیت هستند.
وی افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه توسعه و حمایت از شرکتهای فناور و دانش بنیان پیشرفت خوبی داشته است که بر این اساس برنامه داریم برج ۳ فناوری را نیز تا پایان سال افتتاح کنیم که صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه نیز در این برج مستقر خواهد شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در توسعه فناوری در این دانشگاه از بخش خصوصی کمکهای زیادی گرفته شده و برج شماره ۴ فناوری دانشگاه نیز با مشارکت کامل بخش خصوصی در دست اجراست که این برج ظرفیت استقرار ۵۰ شرکت را دارد.
آقای دکتر حسینی تودشکی عنوان کرد: برج شماره ۵ فناوری دانشگاه نیز با مشارکت بخش خصوصی در سال ۱۴۰۱ راه اندازی میشود که این برج نیز محل استقرار بیش از ۱۰۰ شرکت دانش بنیان زایشی خواهد بود.
وی گفت: به زودی با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ۴ مرکز جدید نوآوری در دانشکدههای این دانشگاه افتتاح میشود که براین اساس تعداد مراکز نوآوری دانشگاه که در دانشکدهها مستقر هستند به ۹ مرکز افزایش مییابد.
آقای دکتر حسین وطن پور رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیز در این مراسم گفت: شرکتهای دانش بنیان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه سلامت پیشگام هستند و بسیار خوب حرکت کرده اند.
وی خاطرنشان کرد: این دانشگاه در بخشهای مختلف زیست بوم از جمله ایده بازارها و برجهای فناوری بسیار خوب بهره میبرد.
رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تأکید کرد: شرکتهای فناور و دانش بنیان این دانشگاه درحوزه فنی فعالیتهای خوبی داشته اند و توانسته اند این ظرفیت را وارد حوزه سلامت کنند.
دکتر شاهرخ مهدوی دبیرکل انجمن شرکتهای دانش بنیان سلامت اتاق بازرگانی استان تهران نیز در این مراسم گفت: انجمن شرکتهای دانش بنیان سلامت اتاق بازرگانی تهران با هدف حمایت از شرکتهای دانش بنیان در حوزه سلامت تشکیل شده است.
وی افزود: انجمن شرکتهای دانش بنیان سلامت اتاق بازرگانی استان تهران دارای سه کمیته تجاری سازی، توانمندی سازی و کسب و کار است.
وی ادامه داد: این انجمن دارای ۹۶ عضو فعال است و با بیش از ۳۰۰ شرکت در ارتباط کاری است.
آقای دکتر مهدوی تأکید کرد: همچنین این انجمن با تمامی مراکز رشد و فناوری کشور در ارتباط است